.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FOLLI FOLLIE: ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!!



Τι αποκαλύπτει το mononews.gr :


Πωλήσεις στα επίπεδα των 360 εκατ. ευρώ αντί 1,4 δισ. ευρώ , ζημιές ύψους 136 εκατ. ευρώ αντί κερδών 220 εκατ. ευρώ και ίδια κεφάλαια 90 εκατ. ευρώ από 2 δισ. ευρώ.

Αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες η ενοποιημένη εικόνα της Folli Follie που αποτυπώνεται στις αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις για την χρήση του 2017, οι οποίες θεωρούνται κομβικής σημασίας για τη διάσωση της αμαρτωλής εταιρείας.

Τα παραπάνω νούμερα είναι μειωμένα στο 1/3, σε σχέση με αυτά που παρουσίαζε η Folli πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου που συγκλόνισε την ελληνική αγορά.

Η δραστηριότητα της εταιρείας στην Ασία με τις δεκάδες θυγατρικές (περίπου 30) δεν αναγνωρίζεται καθόλου στον αναμορφωμένο ισολογισμό, -λογίζεται σχεδόν ως ανύπαρκτη- ενώ σημαντική απομείωση έχουν υποστεί και οι ευρωπαϊκές δραστηριότητες.

Αντίθετα, η ελληνική δραστηριότητα δεν φαίνεται να έχει σημαντικές αλλαγές.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως οι αναμορφωμένες οικονομικές καταστάσεις που εκτείνονται σε 150 σελίδες (!) επιστράφηκαν από την PwC στην Folli Follie, μετά από ενδελεχή έλεγχο και τονίζουν πως πλέον είναι θέμα χρόνου να παραδοθεί και το πολυαναμενόμενο πόρισμα (έκδοση γνώμης) της ελεγκτικής εταιρείας.


Περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates