.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

DEUTSCHE BANK: ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ !!! ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



DB: Δύναμη τα ακίνητα…

Θα διαβάσατε σίγουρα την έκθεση της Deutsche Bank για τις ελληνικές τράπεζες και τις εκτιμήσεις της για το σήμερα και το αύριο που είδε χτες το φως της δημοσιότητας.

Δεν θα σταθώ, ούτε στις τιμές – στόχους, ούτε στα στοιχεία εκείνα που τονίστηκαν ιδιαίτερα.

Υπάρχουν όμως και κάτι «λεπτομέρειες» που έχουν σημασία . Όπως εκείνη που αναφέρεται στο ζήτημα των ακινήτων . Οι αναλυτές της γερμανικής τράπεζας τονίζουν ότι πρόσφατες τροποποιήσεις στον νόμο περί αφερεγγυότητας των νοικοκυριών είναι θετικές για ολόκληρο τον τραπεζικό τομέα. Ο νέος νόμος έχει αυστηρότερα κριτήρια επιλεξιμότητας για τη λήψη της προστασίας του νόμου κατά τη διάρκεια των κατασχέσεων.

Επισημαίνουν ακόμη ότι είναι πιθανό να αποθαρρύνει τους στρατηγικούς «κακοπληρωτές» και να βοηθήσει τις τράπεζες να πιέσουν τους δανειολήπτες που έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αποκτούν δυναμική, επισημαίνει η DB, η οποία αναμένει να αυξηθούν τους επόμενους μήνες.

Άρα σε αυτό το ζήτημα δίνει και ψήφο εμπιστοσύνης για τον τρόπο αντιμετώπισης από τις τράπεζες…


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates