.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΝΕΑ ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΗΔΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΤΑΜΟΥ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση, με την οποία, ο δανειολήπτης της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, όχι μόνο δικαιώνεται, αλλά παίρνει πίσω από την τράπεζα το παρανόμως πλειστηριασμένο κατάστημά του, διεκδικώντας μάλιστα και μια καλή αποζημίωση για την αδικοπραξία της τράπεζας !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html 



Στην προκειμένη υπόθεση, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ είχε ήδη προβεί σε πλειστηριασμό εμπορικού ακινήτου (καταστήματος) του δανειολήπτη, το οποίο, όπως σε χιλιάδες άλλες περιπτώσεις, υπερθεμάτισε και πήρε στον πλειστηριασμό η ίδια η τράπεζα.
Η Έφεση θα επιδοθεί άμεσα, προκειμένου να καταστεί αμετάκλητη η απόφαση και να αιτηθεί ο δανειολήπτης την επαναφορά των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, δλδ να του επιστραφεί το πλειστηριασμένο ακίνητο.
Εφόσον η Τράπεζα Πειραιώς ασκήσει αναίρεση, τότε, επιτέλους, θα εξεταστεί για πρώτη φορά το ζήτημα της εισφοράς του ν.128/75 από τον Άρειο Πάγο, προκειμένου να μπει οριστική ταφόπλακα στην συγκεκριμένη αυτή τραπεζική αυθαιρεσία. 



Είναι δε αυτονόητο ότι, εφόσον η Τράπεζα Πειραιώς δεν ασκήσει αναίρεση, τότε, μόλις η τελεσίδικη αυτή απόφαση, καταστεί αμετάκλητη, θα ασκηθεί αγωγή αποζημίωσης κατά της τράπεζας, για την ζημία που προκάλεσε στον δανειολήπτη με τον εν λόγω παράνομο πλειστηριασμό του καταστήματός του.

Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση για την προστασία του συνόλου της περιουσίας και των τραπεζικών λογαριασμών του δανειολήπτη από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates