.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΜΕΣΩ AIRBNB...ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ !!!



Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα...



Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν οι υπεύθυνοι του δήμου Γαύδου όταν διαπίστωσαν ότι μια επιχειρηματίας από τα Χανιά προσπάθησε να μισθώσει επτά σκηνές μέσω Airbnb!

Η επιχειρηματίας έστησε από τις αρχές Απριλίου επτά lux σκηνές σε «καβάτζες» του νησιού σε σημεία με καλή σκίαση και τις νοίκιασε σε πλατφόρμες τύπου Airbnb, όπως περιέγραψε στην Καθημερινή η δήμαρχος του νησιού Γκέλυ Καλλινίκου.

«Το πληροφορηθήκαμε από άλλους παραθεριστές και της ζητήσαμε να "κατεβάσει" την αγγελία. Το έκανε και μετά ανέβασε την αγγελία σε άλλη πλατφόρμα. Το αντιληφθήκαμε και αυτό και της ζητήσαμε να τελειώνει οριστικά με αυτή την υπόθεση» συνεχίζει η δήμαρχος Γαύδου.

Η ίδια διαμηνύει ότι «είμαστε κάθετοι: κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βγάζει κέρδος καταλαμβάνοντας έναν δημόσιο κοινόχρηστο χώρο, όπως οι ακτές μας, και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τέτοια φαινόμενα στο νησί».

πηγη

2 σχόλια :

  1. βαλε δημοτικο φορο. Γιατι να εχης ανεκμεταλευτο δημοσιο χωρο. Ανετα βρισκεις τα εισοδηματα του. Και σιγουρα μονο στην Γαυδο καταληφθηκε δημοσιος, κοινοχρηστος???
    χωρος. πια χρησι.?? Α καποιος μεγαλοκαρχαριας ειπε στην Γεν. Συνελευσι οτι τωρα βγαζουν χρηματα πιο γρηγορα απο τα πιεστηρια χρηματων. Την πιστωτικη καρτα μου την κανανε απο 6.500.- Εξη χιλ. πεντακοσια ευρω 77.000.ευρω. Γνωριζανε δεν εχω δουλεια, μηδεν συνταξι,μηδεν εισοδημα. ( Γνωριζανε ειχα σπιτι χωρις βαρη]. Δεν πειραζη ελα παρε την καρτα.[ Γνωστος γαρ ο διευθηντης της τραπεζας].Τωρα με βαλανε να πιω την Μεσογειο θαλασσα με καλαμακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates