.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: 60.000 ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΗ 800.000.000€ !!!

ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 60.000 ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ & ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ;;;
Ή μήπως αποκοπές ρεύματος και τα εξώδικα είναι μόνο για τα λαϊκά νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ;;;



Τα 800 εκατ. από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ τα οφείλουν 60.000 άνθρωποι που δεν είναι φτωχοί, είναι πλούσιοι, ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στον Σκάι.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια, ο υπουργός παρέπεμψε στις προγραμματικές δηλώσεις, και πρόσθεσε: «Η σημερινή διοίκηση ζητάει εδώ και μήνες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος. Η διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ. Το πράγμα είναι αρκετά μπερδεμένο. Διότι έχουμε μία πονεμένη κοινωνία που δεν αντέχει συνεχείς επιβαρύνσεις. Από την άλλη, έτσι όπως είναι η αγορά, η μία θεωρία λέει στήριξε τη ΔΕΗ με αύξηση τιμολογίων και η άλλη θεωρία λέει ότι με τις αυξήσεις θα χάσεις πελάτες και ό,τι κερδίσεις από τη μια, θα το χάσεις από την άλλη».

Ο κ. Χατζηδάκης άσκησε κριτική για τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ λέγοντας ότι «η ΔΕΗ παράγει ηλεκτρικό ρεύμα και το πουλάει μετά στους ανταγωνιστές της- στα περιβόητα συμφέροντα, τα οποία υποτίθεται ότι πολεμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ- σε τιμή χαμηλότερη του κόστους παραγωγής».


ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates