.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ !!!

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;
Την ίδια ώρα η ανακεφαλαιοποιημένη με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου Εθνική Τράπεζα, συνεχίζει να μοιράζει εκατομμύρια ευρώ δεξιά+αριστερά !!!




Κατατίθεται η τροπολογία μεταφορά των συνταξιούχων της ΕΤΕ στο ΕΤΕΑΕΠ

«Οι συνταξιούχοι της Εθνικής τράπεζας θα πάρουν επιτέλους επικουρική σύνταξη». Αυτό δήλωσε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, στον τηλεοπτικό σταθμό open, καλώντας τη ΝΔ «να έρθει στη Βουλή, να ψηφίσει. Και να έχει, και αυτή, συμμετοχή στο καλό αποτέλεσμα που επιφυλάσσουμε για τους συνταξιούχους».

«Καταργείτε το Κοινοβούλιο πρόωρα…να μας πείτε αν, πραγματικά, διαφωνείτε να πάρουν σύνταξη επικουρική οι συνταξιούχοι που παραμένουν απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2017», είπε ο Υφυπουργός απευθυνόμενος στον παριστάμενο βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Δένδια, ο οποίος επανέλαβε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα παραστεί στη Βουλή. Ο Τάσος Πετρόπουλος σημείωσε ότι «αυτό που συνέβη με το ΛΕΠΕΤΕ, είναι ακριβώς το παράδειγμα ως προς την πρόταση της ΝΔ που θέλει να διχοτομήσει τους ασφαλισμένους. 

Οι νέοι να πηγαίνουν στην ιδιωτική ασφάλιση και οι παλιοί να παραμείνουν στο δημόσιο σύστημα επικουρικής ασφάλισης». «Θα συμβεί ό,τι συμβαίνει και στην Εθνική τράπεζα. Οι άνθρωποι δεν παίρνουν σύνταξη. Θα προκύψει ένα κόστος 52 δις ευρώ,για τη μετάβαση σε αυτό το σχήμα που σχεδιάζει η ΝΔ να επιβάλει αν έρθει στη διακυβέρνηση της χώρας»,συμπλήρωσε. Ο Υφυπουργός τόνισε ότι για τη διασφάλιση των επικουρικών συντάξεων των συνταξιούχων της Εθνικής τράπεζας, έχει γίνει μελέτη από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και η Εθνική τράπεζα θα καταβάλλει συμμετοχή με ποσό ύψους 40 εκατ. ευρώ ετησίως».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates