.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ !!!




Αδελφές Αθανασιάδη: Τα υπέρογκα χρέη και η...Μύκονος !!!

Τι αποκαλύπτει το mononews.gr :

Υπάρχει εισαγγελέας;

Λοιπόν… Εαν υπάρχει εισαγγελέας στην χώρα τότε πρέπει να πάει μια βόλτα μέχρι την Μύκονο. Εκεί που σίγουρα βρίσκονται οι αδελφές Αθανασιάδη. Οι οποίες, όπως ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας, αφήνουν υπέρογκα χρέη σε Δημόσιο, εφορία, τράπεζες και εργαζόμενους.

Οπως ηδη ξέρετε, χθες το μεσημέρι οι τράπεζες έθεσαν σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία την εταιρεία Ναυτεμπορική ΑΕ (εφημερίδα, sites, τυπογραφείο).

Μία εκ των μεγάλων ελεγκτικών εταιρειών και συγκεκριμένα η Grant Thornton θα αναλάβει να αποτιμήσει τα σήματα, το τυπογραφείο και τα ακίνητα της εταιρείας Ναυτεμπορική έτσι ώστε να βγουν άμεσα σε πλειστηριασμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Eurobank θα αναλάβει στο εξής, και μέχρι να εκποιηθούν τα σήματα και το τυπογραφείο, τη μισθοδοσία των εργαζομένων, αν και δεν είναι υποχρεωμένη να το πράξει.

Το συνολικό ποσό που όφειλε η Ναυτεμπορική ΑΕ στις τράπεζες, στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ.

Η όλη διαδικασία της αποτίμησης και μέχρι να βγουν σε πλειστηριασμό τα σήματα (εφημερίδα Ναυτεμπορική, www.naftemporiki.gr κλπ.) και το τυπογραφείο αναμένεται να διαρκέσει από τρεις έως τέσσερις μήνες.

Μετά τον πλειστηριασμό, αν και εφόσον τα σήματα και το τυπογραφείο πουληθούν, τότε ο νέος ιδιοκτήτης δεν είναι υποχρεωμένος να προσλάβει κανέναν από τους εργαζόμενους της Ναυτεμπορικής ΑΕ.

Διαβάστε τώρα το απίθανο.

Πέρυσι λοιπόν οι τράπεζες κάλεσαν μια εκ των αδελφών Αθανασιάδη που ήταν και η CEO να κουβεντιάσουν για το μέλλον της εταιρείας τους.

Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση;

Δεν μπορώ να έλθω στην Αθήνα γιατί είμαι στην Μύκονο…

Επαναλαμβάνω, υπάρχουν εισαγγελείς σε αυτή την χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates