.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ" ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2019/04/blog-post_80.html





Τους εφοριακούς που θα στελεχώσουν το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών Αττικής αναζητεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Συγκεκριμένα, ενόψει της σύστασης από 01/11/2019 του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών Αττικής – θα είναι αποκεντρωμένη διεύθυνση στη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής Διοίκησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων- η οποία θα στεγάζεται προσωρινά στη ΔΟΥ ΙΖ’ Αθηνών, η ΑΑΔΕ κάλεσε όσους εφοριακούς ενδιαφέρονται να αποστείλουν βιογραφικό και αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπασή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι εφοριακοί θα απαιτείται να διαθέτουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τριών ετών στο δικαστικό τμήμα και συνολική εμπειρία στην υπηρεσία τουλάχιστον πέντε χρόνια. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν διαμέσου των υπηρεσιών στις οποίες ανήκουν οι υπάλληλοι, συνοδευόμενες από διαβιβαστικό της υπηρεσίας τους, στο οποίο να αναφέρεται η γνώμη του προϊσταμένου της υπηρεσίας.


Το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών Αττικής θα στελεχωθεί με 120 εφοριακούς και θα είναι αρμόδιο για την επιδίωξη της είσπραξης των οφειλών, οπουδήποτε στην επικράτεια, οφειλετών που υπάγονται σε οποιαδήποτε ΔΟΥ της Περιφέρειας Αττικής, παράλληλα με τις κατά τόπον αρμόδιες ΔΟΥ, οι οποίες εξακολουθούν να έχουν αρμοδιότητα για την επιδίωξη είσπραξης των οφειλών αρμοδιότητάς τους.

Τα αρμόδια Τμήματα του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών Αττικής θα λαμβάνουν στοχευμένα μέτρα και θα προχωρούν στη λήψη αναγκαστικών, διασφαλιστικών μέτρων για την είσπραξη των οφειλών, ενώ θα παρακολουθούν και την πορεία των ρυθμίσεων των οφειλετών.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates