.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ & ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΗΣΤΗ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ !!!

ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ;;;
Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη αλλά του έδωσαν αναστολή...Μάλιστα ζει στην ίδια κωμόπολη με τα θύματά του !!!
Μετά απορούν για την έκρηξη της εγκληματικότητας...






Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας επέβαλε κάθειρξη 12 ετών σε έναν Αλβανό κατηγορούμενο, που μαζί με άλλους δύο συνεργούς του στις 16 Ιουνίου 2015 έδειραν, έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων στον Μελιγαλά για να ψάξουν ανενόχλητοι το σπίτι.

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχαν στήσει αρτέρι έξω από την πόρτα του ζευγαριού στις 21:30 το βράδυ, Φορούσαν καπέλα και γάντρια και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κομμάτια από ύφασμ

Η τουαλέτα ήταν έξω από το σπίτι και όταν ο άνδρας άνοιξε για να βγει αυτοί του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ένα ξύλο από ελιά. Η γυναίκα του άκουσε από μέσα και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Εμειναν στο σπίτι δύο ώρες και όσο κάθισαν δεν σταμάτησαν να απειλούν και να χτυπάνε το ζευγάρι, ενώ τους έδεσαν με πλαστικό σκοινί πίσω τα χέρια και τους δύο μαζί από το πόδι σαν ζώα και τους κάθισαν σε έναν καναπέ.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, η ηλικιωμένη είπε ότι έκλαιγε και ότι ο ληστής που τους φύλαγε ενώ οι άλλοι δύο έψαχναν το σπίτι, της έλεγε "σκάσε και μη μιλάς", ενώ παράλληλα της έδινε γροθιές στο πρόσωπο.

ΟΙ τρεις ληστές βρήκαν και πήραν 150 ευρώ, ενώ τράβηξαν από τα χέρια και το λαιμό του ζευγαριού τα χρυσαφικά που φορούσαν. Φεύγοντας έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τις αρχές καθώς είχε αφήσει DNA σε ένα κομμάτι ύφασμα στο σπίτι.

Ο καταδικασθείς αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό - χορηγήθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του - και αναμένεται να επιστρέψει στον Μελιγαλά, όπου ζει μόνιμα από το 2004. Εκεί ζει και το ζευγάρι των ηλικιωμένων που δέχτηκε τη βάναυση επίθεση και τον βασανισμό.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates