.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΔ: ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ !!!




Ψύχραιμες φωνές υπάρχουν στην Πειραιώς και αυτό αποτυπώνεται τις τελευταίες ημέρερς στις απόψεις στελεχών της ΝΔ για τα εργασιακά.

Όπως αναφέρουν κύκλοι του Μαξίμου, μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα γιατί τα θεωρεί «ελεημοσύνη» και «πελατειακά», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί όπως λέει αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας.

Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά.


Υ.Γ. Επειδή η ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για διαστρέβλωση, ας δουν οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους...








ΠΗΓΗ
http://nonews-news.blogspot.com/2019/04/blog-post_4701.html


Βέβαια όταν ένα κόμμα όπως η ΝΔ έχεις στις τάξεις της, μάλιστα ως υποψηφίους για να μας εκπροσωπήσουν ως χώρα στην Ευρωκοινοβούλιο, ανθρώπους που κατά το παρελθόν αποδέχονταν(και ιδίως μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, δηλαδή την ώρα που εκπροσωπούν την Ελλάδα) να μας αποκαλούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι pigs και να είμαστε τα πειραματόζωα που θα καούν για το καλό της Ευρώπης δεν μπορείς να περιμένεις πραγματικά και πολλά...

Ας γυρίσουμε λοιπόν πίσω στο 2011, εν μέσω μνημονίων...να θυμηθούμε τι δήλωνε ευθαρσώς η Νίκη Τζεβέλλα(σ.σ. τότε ως ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ) :




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates