.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ: ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ & ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ !!!




Τράπεζα Alpha : εξόφλησες. Όχι, οφείλεις ακόμη 13 χιλ €. Όχι, οφείλεις 36 χιλ. Όχι, οφείλεις 63 χιλ. €

Ο άνθρωπος είχε μια ακμάζουσα επιχείρηση και κάποια στιγμή έβαλε προσημείωση στην Alpha bank το σπίτι που ήθελε να αγοράσει και ΜΑΖΙ προσημείωσε ΚΑΙ το ακίνητο της η αδελφή του, μιας και δεν ήταν ούτε απατεώνας ούτε κάποιο λαμόγιο που ήθελε να αρπάξει το χρήμα και να φύγει.

Όταν έφεραν τα δολοφονικά μνημόνια στην Ελλάδα οι Καραμανλής (που έστρωσε το χαλί στο δρόμο τους), Παπανδρέου (που άνοιξε τις πύλες της Χώρας), Σαμαράς (που διέλυσε τα πάντα) και Τσίπρας (που ισοπέδωσε ότι είχε απομείνει), ο δανειολήπτης αντιμετώπισε όπως η πλειοψηφία του Ελληνισμού προβλήματα και το σπίτι έφτασε στον πλειστηριασμό.

Το ακίνητο ήταν εμπορικής αξίας 800.000 €. Ο πλειστηριασμός έγινε στο σύνολο της οφειλής (κεφάλαιο + τόκοι + έξοδα κλπ) δηλαδή στα (περίπου)730.000 € και αποπληρώθηκε η οφειλή.

Πέρασε ο καιρός και, η αδελφή και εγγυήτρια του πιστούχου του πλειστηριασμένου ακινήτου θέλησε να πωλήσει το ακίνητό της. Επάνω στις διεργασίες της πώλησης διαπίστωσε ότι το ακίνητο της ήταν ακόμη προσημειωμένο και για το αρχικά αναφερόμενο δάνειο, που είχε όμως αποπληρωθεί μετά τον πλειστηριασμό !!!

Ξαφνιασμένη απευθύνθηκε στην τράπεζα όπου μετά από πολλές ημέρες ενημερώθηκε ότι υπάρχει ακόμη μια οφειλή εκ ποσού 13.000 €για το δάνειο του αδελφού της. Ο αδελφός έσπευσε να δηλώσει "δεν είναι σωστό αυτό που λέτε, αλλά πάμε τώρα να σας τα πληρώσω". Οι συνομιλητές του ζήτησαν μερικές ημέρες περιθώριο για να διεκπεραιώσουν (όπως είπαν) τα γραφειοκρατικά.

Πέρασαν 2 μήνες και όταν δεν δέχθηκε κανένα τηλέφωνο από την τράπεζα, απευθύνθηκε ξανά στην τράπεζα όπου με έκπληξη διαπίστωσε ότι η ... οφειλή του ανερχόταν στα 36.000 € κι όχι στα 13.000 € που του είχαν πει οι ίδιοι. Με οργή μεν, δέχθηκε δε να πληρώσει το ποσό μόνο και μόνο για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις του με την αδελφή του.


Η τράπεζα ζήτησε εκ νέου πίστωση χρόνου για τα ... γραφειοκρατικά της. Ο καιρός πέρναγε, ο υποψήφιος αγοραστής αναρωτιόνταν για ποιο λόγο δεν του πωλούσαν το σπίτι που είχαν συμφωνήσει και τα αδέλφια (η πωλήτρια του ακινήτου και ο αδελφός της που την είχε ως εγγυήτρια στο πλειστηριασμένο αρχικό ακίνητο) τα είχαν χαμένα και δεν ήξεραν τι και πως να κάνουν. εξόφλησες

Κάποια στιγμή, 3 μήνες μετά από την .... ενημέρωση της τράπεζας ότι η οφειλή ανερχόταν στα 36.000 €, ο υποψήφιος αγοραστής επικοινωνεί εκ νέου με τα αδέλφια και αφού του εκθέτουν το θέμα, συμπτωματικά πέφτει επάνω σε τηλεφώνημα της τράπεζας όπου ενημέρωνε την ιδιοκτήτρια ότι η οφειλή της (ως εγγυήτρια) ανέρχεται στα 63.000 € !!!

Οργισμένη η γυναίκα με την ξεκάθαρα μαφιόζικη συμπεριφορά της ... τράπεζας, δίνει το κινητό της στον παρακαθήμενο υποψήφιο αγοραστή του ακινήτου μιας και της το ζήτησε με εμφανή ταραχή.


"Ακούστε καλά, λέγομαι χχχχχχχχχ και έχω στην τράπεζα σας καταθέσεις περί τα 6.000.000 €. Αν δεν λύσετε ΤΩΡΑ το θέμα, αποσύρω το σύνολο των καταθέσεών μου και θα στηρίξω οικονομικά τους πωλητές για να σας πάνε δικαστικά" είπε στον υπάλληλο της τράπεζας, που ψελλίζοντας ζήτησε πίστωση χρόνου ελαχίστων ωρών ...

Εν συντομία. Την επόμενη ημέρα, σημαντικό στέλεχος της τράπεζας πήγε με το ΙΧ του στο σπίτι των δύο αδελφών, τα πήρε και πήγαν στην τράπεζα, υπέγραψαν συμφωνητικό όπου σύμφωνα μ' αυτό, ΔΕΝ όφειλαν ΤΙΠΟΤΑ Ούτε τα αρχικά 13 χιλιάρικα, ούτε τα ... μεταγενέστερα αναφερθέντα 36, ούτε τα ... τελικά 63 ...

Την μεθεπόμενη ημέρα η τράπεζα ήρε τα βάρη (προσημείωση) στο ακίνητο της κυρίας που ταλαιπωρούνταν επί μήνες για να άρει ένα ανύπαρκτο βάρος, για μια οφειλή ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και η πώληση επιτέλους προχώρησε κανονικά !

Αν όλα αυτά (που δεν έγιναν επί Ψάλτη στην τράπεζα) δε συνιστούν συμμορία όπου δυστυχώς οι της Δικαιοσύνης και οι του Κράτους ... δεν γνωρίζουν το παραμικρό, τότε δε ξέρω τι άλλο είναι.

Επίλογος. Όποιος περπατάει στη ζωή, μαθαίνει. Και όποιος μαθαίνει και εκθέτει στην Κοινωνία σοβαρά θέματα γίνεται Πολίτης, παύοντας να είναι ένα ενεργούμενο και ένα εκβιαζόμενο ή φοβικό αντικείμενο (των τοκογλύφων, των κορακιών, της τραπεζοκρατίας και των μαριονετών τους ... πολιτικών).

Για την μεταφορά Γιώργος Θ. Κανελλάκης
(παράνομα απολυμένος από την Attica bank και στα δικαστήρια μαζί της)


Από το gkanellakis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates