.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΜΑΡΤΩΛΑ» ΔΑΝΕΙΑ !!!




Του Πάρι Κουρτζίδη

Τα αδέλφια που ηγούνται της διάσημης φίρμας αλλαντικών, μπορεί να έβγαλαν ακόμη και ανακοίνωση για το πόσο αγαπημένα είναι, ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται στα Piperata.gr περιγράφουν σκηνές απείρου κάλους… να εκτυλίχθηκαν εντός των γραφείων της εταιρείας!

Το συμβάν έλαβε χώρα, παρά την επίσημη ανακοίνωση περί της «αγάπης» μεταξύ των ισχυρών αδελφών, στο meeting room της διοίκησης, όταν ο δικηγόρος του ενός, θέλησε να αποστομώσει τον άλλον (διευθύνοντα), όπου αυτολεξεί φέρεται να του είπε: «μιλά ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης…»!

Ε, ποιος τον είδε, τον άκουσε, και δεν τον φοβήθηκε… Ο διευθύνοντας κυνήγαγε ακόμη και μέχρι την έξοδο του κτιρίου τον «θρασύ δικηγόρο» του αδελφού-συνεταίρου του!

Πάντως, πέρα από το πιπεράτο παρασκήνιο για όσα διαδραματίζονται στην εταιρεία και βιώνουν τα στελέχη της, τα οποία φεύγουν το ένα μετά το άλλο, εξαιτίας του εμπόλεμου κλίματος, υπάρχουν σοβαρότερα, που αποτελούν και τα πραγματικά αίτια που κρύβονται πίσω από το χρήμα… Αλλά και πίσω από τον δανεισμό της εταιρείας, που καθιστά το μέλλον της φίρμας αβέβαιο.

Κι αυτό, διότι αν παρέμβουν -όπως οφείλουν- οι μηχανισμοί του SSM, αλλά και της Τράπεζας της Ελλάδας, η οποία κόπτεται για δάνεια τύπου Πολάκη, αλλά κάνει τα στραβά μάτια σε τραπεζικά σκάνδαλα, όπως για παράδειγμα αυτό μεγάλης εβδομαδιαίας εφημερίδας (με ραδιοφωνικό σταθμό και σάιτ) αλλά και της ΝΔ, όπου η τράπεζα Πειραιώς ακόμη δεν έχει κατά παράβαση καθήκοντος εκτελέσει δικαστική απόφαση, κατάσχοντας τους γαλάζιους λογαριασμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί, τότε (προ)βλέπω παρέμβαση εισαγγελέα!

Ειδικότερα, για τους «αμαρτωλούς» δανεισμούς της εν λόγω εταιρείας, με εμπράγματες εγγυήσεις που επουδενί όμως φέρονται να καλύπτουν το ύψος των δανείων που συνολικά είναι 120 εκατ. ευρώ(!) και από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, μεταξύ των οποίων η πιο εκτεθειμένη στον κίνδυνο είναι η ΕΤΕ.

ΥΓ.: Αλήθεια, ο διεθύνοντας της ΕΤΕ, Παύλος Μυλωνάς, τι έχει να πει με την τελευταία ρύθμιση που έγινε στην εταιρεία, της οποίας ηγήθηκε η τράπεζα του; Στα πόσα χρόνια υπολογίστηκε να αποπληρωθούν τα δάνεια; Γιατί με βάση τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας ούτε σε 1.000 χρόνια δεν πρόκειται να ξεχρεωθούν!

ΥΓ.(2): Αγαπητέ κύριε Γιάννη Στουρνάρα, τα ίδια που έκαναν οι τράπεζες με τα κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), επιτρέπετε να κάνουν κατ’ επιλογήν και με επιχειρηματίες; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;


Από τα piperata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates