.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Η "ΕΥΝΟΙΑ" ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΑΚΙΑ !!!

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ SSM Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ-ΔΟΛ
Πρόκειται για μια ακόμα δίκη που περνάει στα πολύ ψιλά των ΜΜΕ...





«Τσαντίζει» κόσμο ο Ορέστης Τσακαλώτος

Η μετοχική συνεργασία της εταιρείας διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων οφειλών – δανείων, χρέη προς ΔΕΚΟ – που έχει ο ξάδερφος του Ευκλείδη, ο Ορέστης Τσακαλώτος με την Pimco έχει αρχίσει να τσαντίζει ξένες εταιρείες που προσπαθούν να πάρουν δουλειά στην Ελλάδα.

«Όποια πέτρα κι σηκώσεις βρίσκεις την Qualco, της οποίας το 20% το έχει η Pimco», έλεγε στην στήλη εκπρόσωπος ξένου fund και ευθέως τόνιζε ότι «οι δουλειές κλείνονται και με τις ευλογίες – επιρροή – του ξαδέλφου υπουργού και των άλλων κυβερνητικών συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ.»

Η έκρηξη του ξένου στελέχους έγινε με αφορμή την επικείμενη τιτλοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών που ετοιμάζει η ΔΕΗ αλλά και την είσοδο διά της Pimco στο μεγάλο project της διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων της Tράπεζας Πειραιώς καθώς η Pimco σε συνεργασία με την σουηδική Intrum έχουν προβάδιασμα…

Παρακολουθεί ο SSM

Στην Φρανκφούρτη παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης για τα δάνεια του ΔΟΛ. Κι αυτό διότι εμπλέκονται τραπεζικά στελέχη που συνεχίζουν να ασκούν το επάγγελμά τους. Βέβαια, δεν σημαίνει κάτι αυτό καθώς όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ωστόσο, οι επόπτες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και όπως μαθαίνω η ενημέρωσή τους γίνεται σε καθημερινή βάση.


Από το mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates