.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ALPHA BANK: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Πρεμιέρα υπήρξε χθες για τη νέα διοίκηση της Alpha Bank, με τη σύγκληση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου της χρονιάς υπό το νέο διευθύνοντα σύμβουλο κ. Βασίλη Ψάλτη. Βασικό θέμα της ατζέντας δεν ήταν άλλο από το επιχειρησιακό πλάνο που θα εφαρμόσει η νέα διοίκηση για μια πιο αποτελεσματική μείωση των κόκκινων δανείων.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος ζήτησε και έλαβε από το διοικητικό συμβούλιο δίμηνη παράταση για την παρουσίαση ενός επιθετικότερου πλάνου, που θα οδηγήσει σε ουσιαστική μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (NPEs), αξιοποιώντας το βασικό πλεονέκτημα της τράπεζας, που δεν είναι άλλο από τους υψηλούς δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας, που είναι και οι υψηλότεροι μεταξύ των άλλων τραπεζών.

Η τράπεζα έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον SSM ότι θα περιορίσει τα NPEs από 22,4 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2018 σε 8 δισ. ευρώ στα τέλη του 2021 και ζητούμενο αποτελεί κατά πόσο το πλάνο αυτό θα αποτελέσει τη βάση για πιο επιθετικές πρωτοβουλίες, που θα επιτρέψουν και την αναστροφή του αρνητικού κλίματος στο Χρηματιστήριο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates