.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ !!!



Σαράκης: Μέγα σκάνδαλο οι μίζες στη Novartis!


Την ώρα που παίζονται περίεργα, πολύ περίεργα, μα πάρα πολύ περίεργα παιχνίδια γύρω από εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς που γνωρίζουν ή ακόμα και χειρίζονται το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ ο ποινικολόγος που ερεύνησε όσο κανείς το σκάνδαλο και συνεργάστηκε, όσο όχι οι Ελληνικές υπηρεσίες, αν και όφειλαν, Παύλος Σαράκης δίνει με δήλωσή του στα NTOKOUMENTA.GR τις φοβερές διαστάσεις του σκανδάλου.

Ανοιχτά ομιλεί για τους χειρισμούς των αρχών με καταγγελτικό λόγο και τα στοιχεία που υπάρχουν και δεν αξιοποιούνται.

Η δήλωση του κ. Σαράκη είναι συνέχεια των δηλώσεων που έκανε και στην κρατική ΕΡΤ και στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου "Checkpoint Alpha", αλλά και συνέντευξης ενός υπό προστασία μάρτυρα στην ίδια εκπομπή. Και τα δύο αποσπάσματα του κ. Σαράκη μπορείτε να τα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

Η ευκολία διαπίστωσης του σκανδάλου αναδείχθηκε και σε σωρεία εκπομπών του Νίκου Νικολόπουλου, με το οποίο θέσαμε πρώτοι το σκάνδαλο και το καλοκαίρι του 2016 με τηλεοπτικές εκπομπές και ερωτήσεις στη Βουλή, πριν κάποιος αναφέρει τη λέξη ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Ενας απλός έλεγχος στην χλιδάτη ζωή και στις βίλες και στα απίστευτα πλούσια ταξίδια και στους λογαριασμούς στο εξωτερικό κρατικών αξιωματούχων (γιατρών, υπαλλήλων) φτάνει για να διαπιστώσει κανείς ότι αυτά που μας λέει ο κ.Σαράκης, αυτά που είπαν οι μάρτυρες, αυτά που καταγγέλθηκαν και από τον Νίκο Νικολόπουλο είναι λίγα, μπροστά σε αυτά που έχουν γίνει.

Η Δήλωση Σαράκη στα NTOKOUMENTA.GR



"Η δικαστική έρευνα για την υπόθεση Novartis, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα, έχει "ωριμάσει" και αναμένεται στο προσεχές διάστημα η άσκηση διώξεων.

Η υπόθεση Novartis αφορά την υπερκοστολόγηση του φαρμάκου και ιατρικών αναλώσιμων, την κατευθυνόμενη υπερσυνταγογράφηση φαρμάκων, τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος και τη χειραγώγηση του πολιτικοκοινωνικού συστήματος προς όφελος οικονομικών συμφερόντων. Εμπλέκονται ιατροί, πανεπιστημιακοί, κρατικοί και πολιτικοί αξιωματούχοι. Υπήρξε εκτεταμένη διαφθορά στο χώρο της Υγείας με εξωφρενικά κέρδη για τους εμπλεκόμενους. Αυτές οι αθέμιτες πρακτικές έπληξαν καίρια την ατομική και δημόσια Υγεία καθώς και την εθνική οικονομία. Να μην λησμονούμε ότι μιλάμε για χρήματα των φορολογουμένων πολιτών, για δικά μας χρήματα. Για τη δική μας υγεία. Είναι μια υπόθεση που μας αφορά και πονά όλους μας.

Η στείρα πολιτικολογία παραπλανεί και βλάπτει την ουσία της υπόθεσης. Η κοινωνία απαιτεί κάθαρση και εξυγίανση του δημόσιου βίου. Δεν δίνει πλέον συγχωροχάρτια. Αυτή η υπόθεση θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη νίκη κατά της διαφθοράς και υπέρ της διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Για την υγεία μας, για το μέλλον μας ως κοινωνία και ως κράτος Δικαίου.


Η Συνέντευξη του Παύλου Σαράκη στο "Checkpoint Alpha" της Γιάννας Παπαδάκου



Η συνέντευξη του Παύλου Σαράκη στην ΕΡΤ-1 και την εκπομπή "Δεύτερη Ματιά"




ΠΗΓΗ
ntokoumenta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates