.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ "ΞΕΨΑΧΝΙΖΕΙ" ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ 4.600.000 ΦΡΑΓΚΑ !!!

ΜΕ 5 ΥΠΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
Ο επίμαχος λογαριασμός στην τράπεζα HYPOSWISS PRIVATE BANK Geneve SA καθώς και οι υπολογαριασμοί του φέρεται ότι είναι ενεργοί, ενώ, σύμφωνα με τους ανακριτές, ο βασικός δέχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 το ποσό των 4.600.000 ελβετικών φράγκων.



«Ξεψαχνίζουν» λογαριασμό του ζεύγους Παπαντωνίου


«Αμαρτωλός» λογαριασμός, που ανοίχτηκε το 2016 σε ελβετική τράπεζα από τη σύζυγο του Γιάννου Παπαντωνίου Σταυρούλα Κουράκου και «υποδέχτηκε» το ποσό των 4.600.000 ελβετικών φράγκων έχει μπει στο στόχαστρο των ανακριτών Διαφθοράς που ερευνούν παράνομες αμοιβές, τις οποίες φέρεται ότι έλαβε ο προσωρινά κρατούμενος πρώην υπουργός Αμυνας για εξοπλιστικά προγράμματα.

Η ανακρίτρια Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα και ο επίκουρός της Γιώργος Ευαγγέλου, οι οποίοι χειρίζονται τη δικογραφία κατά των δύο προσωρινά κρατούμενων συζύγων για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, έχουν θέσει υπό διερεύνηση τραπεζικό λογαριασμό που φαίνεται ότι άνοιξε η κυρία Κουράκου το 2016 και μέσω πέντε υπολογαριασμών εμφανίζει κίνηση έως και πρόσφατα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επίμαχος λογαριασμός στην τράπεζα HYPOSWISS PRIVATE BANK Geneve SA καθώς και οι υπολογαριασμοί του φέρεται ότι είναι ενεργοί, ενώ, σύμφωνα με τους ανακριτές, ο βασικός δέχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 το ποσό των 4.600.000 ελβετικών φράγκων.

Οι δύο δικαστικοί λειτουργοί με κατεπείγον συμπληρωματικό αίτημα που απέστειλαν στις ελβετικές Αρχές τον Δεκέμβριο ζητούν τη συνδρομή τους, ώστε να τους παρασχεθούν στοιχεία για τον συγκεκριμένο λογαριασμό και όλες τις κινήσεις που τον αφορούν από τις 30 Αυγούστου 2017 έως σήμερα.

Στο αίτημά τους τονίζουν ότι τα ποσά που διακινήθηκαν ή διακινούνται ακόμη μέσω του επίμαχου λογαριασμού αποτελούν μέρος των «παράνομων ωφελειών» που έλαβε ως υπουργός Εθνικής Αμυνας ο Γιάννος Παπαντωνίου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates