.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΚΕΦΟΜΕΠ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ !!!



Στον έλεγχο του Δημοσίου περνά πλέον η μυθική έπαυλη της οδού Πάρνηθος στην Εκάλη, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Ανδρέας Βγενόπουλος, καθώς το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) υποθήκευσε το εν λόγω ακίνητο για οφειλές φόρου εισοδήματος, έκτακτης εισφοράς, εισφορές και τέλη για τα φορολογικά έτη από το 2003 έως το 2018. 

Όλα αυτά, απόρροια της οικογενειακής διαμάχης που μαίνεται για την περιουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου ανάμεσα στα παιδιά του και την τελευταία σύζυγό του. Μια διαμάχη που έγινε δικαστική και, τελικά, επέτρεψε στο Δημόσιο να υποθηκεύσει το συγκεκριμένο ακίνητο.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η πρώτη υποθήκη αφορά τον Φίλιππο Βγενόπουλο, γιο του επιχειρηματία και της Ρουμάνας Στεφανία Ανδρέα, η δεύτερη τη Μελίνα Βγενόπουλου, κόρη του επιχειρηματία και της Βρετανίας Gilbert, και η τρίτη την Αρετή Σουβατζόγλου, τελευταία σύζυγο του επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, εάν δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα στο Δημόσιο τότε το επόμενο βήμα θα είναι ο πλειστηριασμός των οικοπέδων και των ακινήτων.


πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates