.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ DIESELGATE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 5.200€
Ο γερμανικός όμιλος αναγνώρισε σε Ελληνίδα αποζημίωση αφού παραιτήθηκε ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθήνας από την έφεση που είχε ασκήσει κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου.



Ανοίγει ο δρόμος για αποζημίωση των κατόχων ελαττωματικών αυτοκίνητων Volkswagen (WV) στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί, ο γερμανικός όμιλος αναγνώρισε σε Ελληνίδα αποζημίωση για το ελαττωματικό αυτοκίνητο που είχε αγοράσει από την VW, αρχικού κόστους 14.000.

Ειδικότερα, η γερμανική εταιρεία παραιτήθηκε ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθήνας από την έφεση που είχε ασκήσει κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου. Με την τελευταία αυτή απόφαση επιδικάζονταν στην Ελληνίδα οδηγό αποζημίωση 5.200 ευρώ για ελαττωματικό αυτοκίνητο που είχε αγοράσει από (WV). Αυτό σημαίνει πως η απόφαση του Ειρηνοδικείου, μετά την παραίτηση της γερμανικής εταιρείας, κατέστη τελεσίδικη.

Η Ελληνίδα κάτοχος WV είχε υποστηρίξει στα δικαστήρια ότι εξαπατήθηκε από την γερμανική εταιρεία καθώς το παράνομο λογισμικό που είχε εγκατασταθεί στο όχημά της, μείωνε την αξία μεταπώλησης του.

Το Ειρηνοδικείο είχε δεχθεί αυτούς τους ισχυρισμούς της κρίνοντας μάλιστα πως ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί διόρθωση λογισμικού από την κατασκευάστρια εταιρεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates