.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ OFFSHORE, ΒΙΛΕΣ, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ...ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ !!!


Ερώτηση βόμβα Νικολόπουλου για τα δάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και για ανάπηρους που τους αφήνουν χωρίς ρεύμα για πενταροδεκάρες...


Του Γιάννη Ντάσκα


Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που αρνείται θέσεις στην πολιτική ή κρατική σκηνή για να υπηρετήσει χωρίς συμβιβασμούς το σύστημα αρχών και αξιών που διαθέτει.

Υπάρχει μια άλλη κατηγορία που παίρνει αυτές τις θέσεις αλλά αρνείται συμβιβασμούς και μένει ουσιαστικά στο περιθώριο της σκηνής αυτής και έξω από τις καίριες θέσεις της σκηνής.

Υπάρχει και άλλη κατηγορία που μπαίνει στην πολιτική σκηνή ή στην κρατική μηχανή με σκοπό να πλουτίσει με κάθε μέσο και τρόπο χωρίς κανένα σύστημα αρχών και αξιών.

Ο Πρόεδρος του περίφημου αμερικάνικου τηλεοπτικού καναλιού CBS εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση μετά τις καταγγελίες 12 γυναικών ότι τις εξανάγκασε σε παροχή σεξουαλικών ανταλλαγμάτων για να πάρουν θέσεις.Κακώς τις παρείχαν, αλλά ποιός θα τις δικαίωνε αν το κατήγγειλαν όταν δεν υπήρχε το κίνημα ME TOO; Το κανάλι καλώς θα δώσει στο κίνημα αυτό 20 εκατομ. δολάρια για να συνεχίσει να κυνηγάει τον έως χθες πρόεδρό του.

Κακώς στο κίνημα αυτό είχε μπει, σε καίρια θέση, η κακοποιημένη σεξουαλικά διάσημη ηθοποιός Αρτζέντο, η οποία όμως όταν έγινε διάσημη κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον ένα ανήλικο...

Στην Εθνική Τράπεζα που στέκεται στα πόδια της με χρήματα των φορολογουμένων οι δυο επικεφαλής παρήγγειλαν (REALNEWS-ερώτηση στη Βουλή) από μια νέα καινούργια θωρακισμένη (ενώ υπήρχαν παλαιότερες) Μερσεντές γιατί φοβούνταν σε μία θέση που πήραν με επιλογή τους για να έχουν μόνο σοβαρά οικονομικά οφέλη.

Και ενώ τα πράγματα έτσι έχουν ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε στη Βουλή μια ερώτηση σκέτη βόμβα για το πολιτικό και τραπεζικό σύστημα. Αφορά τον τρόπο που κόβουν το ρεύμα σε ανάπηρους γιατί χρωστούν πενταροδεκάρες και την ίδια στιγμή χαρίζουν άνω του μισού δις θαλασσοδάνεια κομμάτων που έχουν γίνει στην πραγματικότητα ιδιωτικές περιουσίες και μεζονέτες, ακόμα και φιλενάδων, προφανώς για να μην μιλήσουν για πολλά και για σεξουαλικά ανταλλάγματα, πρόβλημα πολύ εκτεταμένο στην ελληνική πολιτική και δημοσιογραφική σκηνή.


Διαβάστε την ερώτηση-δημοσιογραφική έρευνα να φρίξετε:

Ο Ελληνικός λαός παίρνει σχεδόν κατά απόλυτο κανόνα διαβεβαιώσεις από όσους μπαίνουν στην πολιτική και μέσω αυτής στην κυβέρνηση, ότι θα πορευτούν σαν τον Κιγκινάτο. Δηλαδή, όχι μόνο δεν θα κερδίσουν χρήματα από τα δημόσια ταμεία, αλλά θα εισφέρουν σε αυτά την προσωπική τους εργασία και όσοι έχουν και μέρος της περιουσίας τους.

Ο Ελληνικός λαός γνώρισε πάμφτωχους και ανεπάγγελτους γαλάζιους κατ αρχήν, πράσινους στη συνεχεια που μπήκαν με υποσχέσεις ότι "θα αγωνιστούν με το λαό έντιμα" και μερικοί εξ αυτών με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο και σε υψηλούς τόνους υπογράμμιζαν την ανέχειά τους και το ότι είναι ένα με τον απλό μισθωτό και εργαζόμενο λέγοντας ότι "για τον σοσιαλισμό εργαζόμαστε όλοι".

Ακόμα ηχούν στα αυτιά τους οι διαβεβαιώσεις του Ακη, του Γιάννου, του Σημίτη για την φτώχεια τους και την ταύτιση με τον μη προνομιούχο πολίτη.

Αγόγγυστα ο λαός υπέμενε τα δεινά του και δικαιολογούσε τα δάνεια των Κομμάτων πιστεύοντας ότι αυτά γίνονται "για το καλό όλων"..



Ώσπου οι δήθεν Κιγκινάτοι ,ο Ακης, ο Γιάννος, ο Σημίτης, οι αυλικοί του Ανδρέα, οι αυλικοί του Μητσοτάκη και του Σαμαρά αιφνιδιαστικά, δόλια και αδικαιολόγητα οδήγησαν τον λαό μαντρωμένο και ουσιαστικά δεμένο στα μνημόνια για να επικυρωθεί η κυριαρχία της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας στην Ευρώπη.

Ο Ελληνικός λαός με τις εμπειρίες του Εφιάλτη των Θερμοπυλών, της Κερκόπορτας του Βυζαντίου, του Πήλιου Γούση του Σουλίου του χουντικών της Κύπρου και αρκετών άλλων δεν αιφνιδιάστηκε από τις τύχες που επεφύλαξαν σε ορισμένους οι ξένοι επικυρίαρχοι.
Δεν αιφνιδιάστηκαν όταν διάβαζαν τα σημειώματα του Ακη με τα οποία απαιτούσε από το δεξί του χέρι τον γνωστό Σμπώκο ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά ογδόντα εκατομμύρια ευρώ για να είναι "δίκαιη" η μοιρασιά της λείας από τα δημόσια ταμεία.

Δεν αιφνιδιάστηκε από τα εκατομμύρια του Γιάννου στη λίστα Λαγκάρντ, αλλά σκέφτηκε αν σε ένα λογαριασμό έχει τόσα στο όνομα της γυναίκας του, ας φανταστούμε πόσα άλλα είναι κρυμμένα σε επενδύσεις σε ακίνητα, σε οφ σορ και άλλες μορφές.

Και πράγματι ανακάλυψε τη βίλα του Γιάννου, δίπλα σε εκείνη του εργαζόμενου στο πλευρό του Στουρνάρα σε τρίγωνο με εκείνη του Γάλλου πρεσβευτή σε οικόπεδα πάνω στα βράχια του Αιγαίου, μακριά από τα αδιάκριτα ζηλόφθονα βλέμματα των μισθωτών και εργαζομένων.
Είχε ακούσει τις φήμες για τον αμύθητο πλούτο του Ακη και της αυλής του σε ακίνητα, ξενοδοχεία , εταιρείες και δεν απόρησε για την ποινή χάδι σε εκείνον και την αυλή του.
Πράγματι δεν αιφνιδιάστηκε όταν διάβασε ότι ο δήθεν αντίπαλος Μητσοτάκης και Σαμαράς προαλείφουν τον γυιό του Γιάννου για τα γαλάζια ψηφοδέλτια 

Δεν αιφνιδιάστηκε όταν στις 19 Ιουλίου 2018 διάβασε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και αλλού ότι δυο μεγάλοι επιχειρηματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους με αγοραπωλησία.



Ο επιχειρηματικός Ομιλος Βασιλάκη-AEGEAN που έγινε πανίσχυρος, την περίοδο της παντοδυναμίας των προαναφερομένων παίρνοντας το πολιτικό-κρατικό χρήμα που λεγόταν Ολυμπιακή με το τρυκ μέσω Βγενόπουλου προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία μέσω της EVERRGOLF με την GOLF RESIDENCES του Ιωάννη Σμπώκου, στο χώρο των ξενοδοχείων...

Δεν αιφνιδιάστηκε ότι στο κέντρο της Κηφισιάς, πρώην μισθωτός που έγινε υπουργός πανίσχυρος στο Κόμμα του αγόρασε μεζονέτα στη φίλη του για να μην παραπονείται επειδή στο Υπουργείο βρήκε καινούργια, πιο νέα,την οποία άφησε μετά 4-5 χρόνια.
Δεν τον ενόχλησαν φυσικά τα διαπλεκόμενα, όπως τα αποκαλεί ακόμα και ο Γερούν Νταϊσενμπλουμ γιατί κι άλλες φιλενάδες πολιτικών και μεγαλοδημοσιογράφων "αποκαταστάθηκαν" με τον ίδιο τρόπο και όλοι μαζί στηρίζουν αλλήλους.

Δεν ένιωθαν καμία ενόχληση όταν κατά καιρούς, κάποιοι ελάχιστοι στην πολιτική και στα ΜΜΕ αποκαλυπταν ότι κάπως έτσι επενδύθηκαν χρήματα των κομματικών δανείων από εκείνους που είχαν πρόσβαση και απο εκείνους που κάλυπταν, όσους είχαν πρόσβαση στα κομματικά ταμεία.

Εσεται όμως ήμαρ...Εστω και αν δεν έχει γενικό, δίκαιο, απρόσωπο χαρακτήρα.
Κάποιοι απο τα λαμπερά σαλόνια βρέθηκαν στον Κορυδαλλό, κάποιοι είναι στο δρόμο, κάποιοι αγωνίζονται με νύχια και δόντια να αποφύγουν τη Νέμεση, να μην εφαρμοσθεί ο νόμος που εφαρμόζεται στον απλό πολίτη.


Σε εκείνον που ζεί στο σκοτάδι, αν και με ολική αναπηρία γιατί δεν είχε να πληρώσει το ρεύμα λόγω των μνημονών των προαναφερομένων και η κρατική ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα, αυτό που πλούσια φωταγωγεί τις προαναφερόμενες βίλες και τα ξενοδοχεία.

Σας καταθέτω σχετική απόδειξη και σας καλώ μαζί με την απάντηση να αρπάξετε από το αυτί αυτούς που ασελγούν σε αυτές τις οικογένειες ακόμα.

Για τους προαναφερόμενους λόγους τα δυο μεγάλα κόμματα αφού δεν πλήρωσαν τα θαλασοδάνεια, προσπάθησαν να τα συγκαλύψουν-διαγράψουν με αθλιότητες δήθεν επιθεωρητών (στην πραγματικότητα 30χρονων παιδιών) της Τράπεζας της Ελλάδας του εν λόγω Στουρνάρα. 

Αυτή η προσπάθεια έγινε αντιληπτή στην Εξεταστική Επιτροπη της Βουλής και δεν ολοκληρώθηκε.

Όμως τα θαλασσοδάνεια έχουν γίνει ανεπιστρεπτί βίλες και λογαριασμοί σε γλέντια τρικούβερτα και δεν μπορούν να επιστραφούν νόμιμα.

Είτε οι σάπιοι αυτοί οργανισμοί πρέπει να αντιμετωπισθούν, όπως οι πολίτες, δηλαδή με νομικές διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης, είτε κάποιοι εκ των μεγαλοεπιχειρηματιών, οι οποιοι έγιναν πανίσχυροι με κρατικό χρήμα η κρατικό μονοπώλιο ή καρτέλ πρέπει να επιστρέψουν μέρος αυτού πληρώνοντας τα δάνεια στο φως της ημέρας με ημερομηνίες, ποσά και ονόματα.

Αντί των δυο δρόμων οργιάζουν στο παρασκήνιο οι προσπάθειες διαγραφής των δανείων με τρόπο που να μην αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι εκείνος θα πληρώσει τις φιλενάδες και τα γλέντια των πρώην φτωχών και μιχθωτών που έγιναν εις υγείαν του κροίσοι.
Για τις αθλιότητες αυτές έχω καταθέσει ερωτήσεις, πήρα διαβεβαιώσεις εφαρμογής των νόμων από τις δημόσιες Τράπεζες, αλλά και το Ελληνικό Κράτος, αλλά ακόμα ο νόμος δεν έχει εφαρμοσθεί.

Τελευταία διακινείται η πληροφορία ότι η Τράπεζα Αττικής έχει εκχωρήσει σε αμερικανικό όμιλο και μέρος αυτών των θαλασσοδανείων για να διαγραφεί ουσιαστικά εν κρυπτώ ή εν πάσει περιπτώσει να έχει ο αμερικανικός Ομιλος την ευχέρεια να προβεί σε οποιαδήποτε πράξη έναντι των Κομμάτων αυτών.


Επειδή το συνολικό ύψος των δανείων που οφείλονται είναι κατά τους τελευταίους υπολογισμούς αρμοδίων και μη στα 270 εκατομμύρια ευρώ για τη Νέα Δημοκρατία και στα 250 εκατομμύρια ευρώ για το ΠΑΣΟΚ.

Επειδή το δάνειο αυτό είναι ιδιωτικών νομικών προσώπων, όπως είναι οι κομματικοι αυτοί όμιλοι,

Επειδή το συνολικό ύψος και για τα δυο Κόμματα ξεπερνά το μισό δις ευρώ, ποσό μεγαλύτερο των αντίστοιχων οφειλών Ομίλων όπως ο ΔΟΛ , ο ΠΗΓΑΣΟΣ κ.α.

Επειδή στις περιπτώσεις των ιδιωτικών αυτών Ομίλων εφαρμόσθηκε μόνο από αυτή την Κυβέρνηση ο νόμος και ήδη ακολουθείται διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης με παράλληλη αναζήτηση από την Δικαιοσύνη ευθυνών φυσικών προσώπων που ενεπλάκησαν και δανείστηκαν με αέρα κοπανιστό ως εγγύηση, δηλαδή ακριβώς όπως αυτοί οι Κομματικοί Ομιλοι, οι οποίοι στερούνται ακίνητων εγγυήσεων,

Επειδή και αυτή η υπόθεση είχε σταλεί στη Δικαιοσύνη από την τότε ηγεσία ενός Κομματικού Ομίλου (ΠΑΣΟΚ) και έκτοτε η τύχη της δικογραφίας έχει προκλητική για το κοινό περί δικαίου αίσθημα πορεία,

Επειδή για τον άλλο Κομματικό Ομιλο δεν έχει κινηθεί καν αντίστοιχη διαδικασία και η πρόκληση του κοινού περι δικαίου αισθήματος είναι βάναυση, εν σχέσει μάλιστα με τα φρικτά βασανιστήρια ακόμα και ακρωτηριασμένων πολιτών, όπως η περίπτωση που σας καταθέτω,

Επειδή εν όψει αυτών οι Κομματικοί Ομιλοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει καν το ακριβές ποσό οφειλής, ακριβώς για να μην γνωρίζουν οι πολίτες το μέγεθος του εγκλήματος εναντίον της τσέπης τους,

Επειδή τον τελευταίο καιρό διαφημίζεται ως κυβερνητική πολιτική η πάταξη των μπαταχτσήδων οφειλετών, ακόμα και αν είναι πτωχοί ήδη πραγματικά,

Επειδή ακόμα και φιλενάδες απολαμβάνουν ακίνητης περιουσίας στα βόρεια προάστεια και σε τουριστικά θέρετρα με χρήματα που προέρχονται από αυτά τα θαλασσοδάνεια,

Επειδή στελέχη των εν λόγω Ομίλων σήμερα ζητούν λαική εντολή να ξανακυβερνήσουν ως Κιγκινάτοι, δηλαδή να ξαναβουτηξουν τα χέρια και τα πόδια και νέων φιλενάδων στα δημόσια ταμεία και φυσικά να κάνουν το κορόϊδο για τα προηγούμενα θαλασσοδάνεια,

Επειδή διορισμένοι και χρυσοπληρωμένοι "τραπεζίτες" ενώ γνωρίζουν την απόλυτη οικονομική ανυποληψία ή επί το απλούστερο ενώ γνωρίζουν ότι έχουν βαρέσει κανόνι και εξακολουθούν να λειτουργούν με κάποιο τμήμα της κρατικής επιχορήγησης και τις εισφορές βουλευτών και φίλων οι Όμιλοι αυτοί δεν προχωρούν άμεσα στην λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης των απαιτήσεων τους.



Επειδή η Τράπεζα Πειραιώς ήδη πέτυχε την έκδοση απόφασης από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών της Αθήνας, η οποία όμως δεν είναι εκτελεστή.

Επειδή και αυτά τα λίγα που πληρώνονται στις τράπεζες που είναι υποχρεωτική εκχώρηση ενός σημαντικού τμήματος της κρατικής επιχορήγησης που πλέον ανέρχεται σε 50% ως αποτέλεσμα νομοθετικής ρύθμισης που επιβλήθηκε από τους θεσμούς στο πλαίσιο του τελευταίου μνημονίου δεν επαρκούν ούτε για την εξόφληση των ετήσιων τόκων,

Επειδή είναι δυνατόν, όπως ήδη γράφεται ο αμερικάνικος όμιλος και όποιοι άλλοι αποκτήσουν σοβαρά μέρη των δανείων αυτών να εκβιάζουν τους πολιτικούς αυτούς Ομίλους και τα στελέχη που θα (ξανα) γίνουν Υπουργοί,

Επειδή ήδη γνωρίζουμε οτι πολλοί εξ αυτών εκβιάζονταν ήδη για άλλα σκάνδαλα και έλαβαν με απαίτηση των ξένων Ευρωπαίων και όχι μόνο εκβιαστών οδυνηρές αποφάσεις στην διαδικασία των μνημονίων,

Επειδή με το παραμύθι της ανεξέλεγκτης στις πράξεις Δικαιοσύνης συγκαλύπτονται οικονομικά εγκλήματα με την μέθοδο του συρταρώματος για χρόνια και εν συνεχεία πολιτικών νομοθετικών παρεμβάσεων με την μέθοδο των ντροπολογιών,

Επειδή ελέγχονται νομικά,ηθικά,ποινικά και οι δικαστές που κρατούν στο συρτάρι υποθέσεις χωρίς να εξετάζουν για χρόνια έναν έστω μάρτυρα ή να προβαίνουν σε κάποια συγκεκριμένη ανακριτική, ερευνητική πράξη,

Επειδή τέτοιες υποθέσεις με ξεκάθαρη εμπλοκή πολιτικών λιμνάζουν χρόνια π.χ. οι υποθέσεις των Συνεταιριστικών Τραπεζών,η υπόθεση Νιγηριανής απάτης σε βάρος του επιχειρηματία προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα,και πλείστες άλλες...





Κατόπιν όλων των ανωτέρω ερωτάσθε:

1.Θα εξακολουθήσει και αυτή η κυβέρνηση τον βασανισμό πολιτών ακόμα και ακρωτηριασμένων,οπως ενδεικτική και μόνο είναι η περίπτωση που σας καταθέτω και παράλληλα να μην λαμβάνει κανέναν ουσιαστικό μέτρο εναντίον των Κομματικών αυτών Ομίλων και των φυσικών προσώπων που είχαν και έχουν την νομική ευθύνη για τα θαλασσοδάνεια;

2.Θα εξακολουθούν Υπουργοί να απαντούν με τυποποιημένες φράσεις γύρω από το παραμύθι της ανεξέλεγκτης στις πράξεις Δικαιοσύνης και έτσι να εφαρμόζουν σκληρότατα μέτρα κατά ακρωτηριασμένων πολιτών και να συγκαλύπτονται οικονομικά εγκλήματα με την μέθοδο του συρταρώματος για χρόνια μέχρι να ξαναφτιάξουν ντροπολογίες οι Κομματικοί αυτοί Ομιλοι;

3.Ποια είναι τα υπόλοιπο και ποιες είναι οι απλήρωτες δόσεις και ποιοι οι ανεξόφλητοι τόκοι αυτών,των θαλασσοδανείων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ μετά την ολοκλήρωση της απόδοσης του 50% της ετήσιας χρηματοδότησης, όπως ορίζεται και στο πλαίσιο του τέταρτου μνημονίου, που έληξε μεν αλλά ως προς αυτό το σημείο όμως εξακολουθεί και ισχύει δε;

4.Ποια θα είναι η συνέχεια αν οι τράπεζες ασκήσουν τα δικαιώματα που τους δίνει ο νόμος, καθώς θα πρέπει να κατασχεθούν τα πάντα;

5.Ποια ενημέρωση έχετε για την γνωστή δικαστική εξέλιξη με τον όμιλο ΤΗς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΚΡΑΤΙΚΉΣ Τράπεζας Πειραιώς;

6.Αληθεύει ότι η Εθνική Τράπεζα θα προχωρήσει στην έκδοση διαταγής πληρωμής μέχρι το τέλος του έτους για τις θηριώδεις οφειλές προς αυτήν από τους δυο Κομματικούς αυτούς Ομίλους,τους μόνους Κομματικούς Ομίλους που έχουν οφειλές μη εξυπηρετούμενες και μη διασφαλιζόμενες με ακίνητη περιουσία;

7.Αληθεύει ότι η Τράπεζα Αττικής -σύμφωνα με πληροφορίες-έχει καταθέσει αγωγή πριν το 2015 που εκδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2017 χωρίς ακόμη να έχει εκδοθεί απόφαση;

8.Εχουν λάβει μέτρα οι Τράπεζες ΑΛΦΑ και Eurobank;

9.Παρακαλείσθε να καταθέσετε στη Βουλή όλα τα έγγραφα που αφορούν είτε την διερεύνηση νομικά,δικαστικά,οικονομικά των θαλασσοδανείων αυτών,είτε την ρύθμιση πληρωμής,είτε τον υπολογισμό οφειλών και κάθε άλλο σχετικό με τα δάνεια αυτά,όπως ιδιαίτερα τις έγγράφως διατυπωθείσες προς τη Βουλή ,ή τα υπουργεία σας θέσεις,προτάσεις,υποσχέσεις των Κομματικών αυτών ομίλων για τα θαλασσοδάνεια

Σε περίπτωση μη ύπαρξης εγγράφων να διατυπώσετε εγγράφως την έλλειψη των εγγράφων αυτών και εάν είχαν ζητηθεί στο παρελθόν απο τις υπηρεσίες σας στοιχεία,η κίνηση διαδικασιών κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates