.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: « Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ & ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ» !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τι μεταδίδει το newsit.gr :

Σε πλειστηριασμό βγαίνει για τρίτη φορά το σπίτι του κυρίου Μυτιληναίου. Διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Σπυρίδων Μυτιληναίος, ιδιοκτήτης οικίας 165 τετραγωνικών μέτρων στην Κηφισιά, με χρέος από δάνειο που αγγίζει τα 586.000 ευρώ κατά την τράπεζα, πατέρας δυο ανηλίκων παιδιών, δήλωσε ότι είναι η τρίτη φορά ππυ τράπεζα βγάζει στο σφυρί το σπίτι του.

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά. Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να ρυθμίσουμε το χρέος. Η τράπεζα μας ζητάει 30.000 ευρώ για να κινήσει διαδικασίες ρύθμισης για τον διακανονισμό του χρέους. Με πετάνε από το σπίτι και εγώ είμαι πλέον με κρίσεις πανικού και η σύζυγος μου πηγαίνει πλέον σε νευρολόγο» είπε μεταξύ άλλων ο δανειολήπτης.






«Ο Τσίπρας αξίζει το βραβείο του πιο εμβληματικού πρωθυπουργού του ψεύδους και της εξαπάτησης» δήλωσε στις κάμερες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που συμμετείχε μαζί με μέλη της ΛΑΕ και του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη διαμαρτυρία κατά του πλειστηριασμού έξω από το συμβολαιογραφείο της Σταδίου.

«Βλέπετε έχουμε μπει στη μεταμνημονιακή εποχή. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι τους πλειστηριασμούς τους κάνουμε ένα είδος τσουνάμι κατά χιλιάδες πλέον σε όλη την επικράτεια. Και μάλιστα τους προχωράμε ευθέως και απροσχημάτιστα στις πρώτες κατοικίες. Πρώτες κατοικίες νοικοκυριών τους πετάνε στον δρόμο. Και αυτούς και τα παιδιά τους» είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βαρβαρότητα» κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates