.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE !!!


Σε τούτο τον άμοιρο τόπο, κανένας δεν πάει χαμένος… Ο Δημήτρης Κουβάτσος, Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών του ΟΤΕ την «επίμαχη» περίοδο 1999-2003, αλλά και ένας από τους 64 εμπλεκόμενους στη σκανδαλώδη υπόθεση με τις μίζες της Siemens, είναι το νέο… μεταγραφικό απόκτημα των Folli Follie.

Τον διορισμό του Δημήτρη Κουβάτσου ως Διευθυντή Αναδιάρθρωσης του Ομίλου FF Group ανακοίνωσε η Folli Follie, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε το mononews.gr ήδη από χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, η Folli Follie ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την εταιρεία συμβούλων SYNERGON Partners σε θέματα οικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης. Για αυτό το σκοπό η SYNERGON PARTNERS θα διαθέσει τις υπηρεσίες του κ. Δημητρίου Κουβάτσου, ο οποίος ορίζεται Διευθυντής Αναδιάρθρωσης, Chief Restructuring Officer (CRO) του Ομίλου FF Group.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο κ. Κουβάτσος διετέλεσε ανώτερο στέλεχος σε εταιρείες όπως Hewlett Packard, OTE, PepsiCo με εξειδίκευση σε θέματα εξαγορών, στρατηγικού σχεδιασμού και αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων έχει ασκήσει καθήκοντα Διευθυντή Αναδιάρθρωσης στον Όμιλο Μαΐλλη και στην εταιρεία τροφίμων Κατσέλης.

Ο κ. Κουβάτσος σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου.

O Διευθυντής Αναδιάρθρωσης θα συνεργάζεται στενά με το Διοικητικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Ελέγχου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και το σύνολο των στελεχών του Ομίλου για την αποτελεσματική υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Ομίλου.

Πέραν των ανωτέρω, όπως έγραψε το mononews στο σχετικό ρεπορτάζ του, ο κ. Κουβάτσος είχε διατελέσει επίσης Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών του ΟΤΕ την «επίμαχη» περίοδο 1999-2003, ενώ ήταν και ένας από τους 64 εμπλεκόμενους στη σκανδαλώδη υπόθεση με τις μίζες της Siemens.

Το σκάνδαλο που έγινε… βίλα

Όπως προκύπτει από το παραπεμπτικό βούλευμα για τα ψηφιακά κέντρα του ΟΤΕ, ο Δημήτρης Κουβάτσος είναι μέσα στη μακρά λίστα με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, η οποία ακόμη δεν έχει τελεσφορήσει δικαστικά. Χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι, με βάση τα στοιχεία του βουλεύματος που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2015, ο Δημήτρης Κουβάτσος φέρεται να «εισέπραξε» 680.000 ευρώ από τον Πρόδρομο Μαυρίδη. Με βάση πάντα το σκεπτικό του βουλεύματος, «το παραπάνω ποσό χρησιμοποιήθηκε για την αγορά στην Παλαιά Πεντέλη Αττικής ενός οικοπέδου άνω των 1.000 τετραγωνικών με διώροφη πολυτελή οικοδομή σχεδόν 400 τετραγωνικών. Ισόγειο-πυλωτή με θέσεις σταθμεύσεως, πρώτο όροφο που περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα εμβαδού 182,60 τμ, δεύτερο όροφο που περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα εμβαδού 182,60 τμ και δώμα εμβαδού 11,04 τμ. Το τίμημα του σπιτιού ανήλθε στα 681.951,50 ευρώ, ποσό που εξασφάλισε μόνο για να εισηγηθεί και να βεβαιώσει πέντε παραγγελίες ύψους 146.929.595.500 δραχμών…».


ΠΗΓΗ: mononews.gr (1) , (2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates