.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ "ΠΕΣΚΕΣΙ" 2.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/06/3_30.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/07/dw.html



Την άμεση επιστροφή στην Ελλάδα τουλάχιστον 2.000 προσφύγων που βρίσκονται σε γερμανικό έδαφος ανακοίνωσε ουσιαστικά το Βερολίνο με την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία.

«Εχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα. Βρισκόμαστε ενώπιον της άμεσης ολοκλήρωσης. Εκκρεμεί μόνο μια τελική ανταλλαγή επιστολών» δήλωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών Ελεονόρε Πέτερμαν, διευκρινίζοντας ότι λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συμφωνίας θα ανακοινωθούν μετά την υπογραφή της.

Από την εξέλιξη γίνεται σαφές ότι η Ελλάδα, όπως επίσης η Ισπανία αλλά και η Ιταλία, που έπεται να υπογράψει διμερή συμφωνία, μετατρέπονται σε «ζώνες» αποσυμπίεσης της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία συναντά σθεναρές αντιστάσεις στο εσωτερικό της χώρας της για τους πρόσφυγες. Ανεπισήμως, η ελληνική πλευρά και ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Βίτσας διαψεύδουν ότι το πρόβλημα για τη χώρα μας θα οξυνθεί από τις επιστροφές προσφύγων, υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός τους θα είναι ισοσκελισμένος με όσους πρόσφυγες η Αθήνα θα επιστρέψει στο Βερολίνο.

Σε ό,τι αφορά την Ιταλία, που φαίνεται ότι αντιδρά, η κυρία Πέτερμαν δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι θα έχουν επιτυχή κατάληξη. «Βρισκόμαστε ακόμη σε διαπραγματεύσεις και έχουμε προχωρήσει πάρα πολύ. Γίνονται επαφές και σε υπουργικό επίπεδο, και θεωρούμε ότι και η συμφωνία με την Ιταλία θα επιτευχθεί» δήλωσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates