.

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΔΕΗ: ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΜΕΣΩ QUALCO ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ" !!!

ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ
Όσοι δεν ανταποκριθούν στα εξώδικα θα έρχονται αντιμέτωποι με διακοπές ηλεκτροδότησης και δικαστική διεκδίκηση των χρεών !!!



Επέκταση της συνεργασίας με την εταιρεία Qualco, εξετάζει η ΔΕΗ, προκειμένου να γενικευθεί η αποστολή εξωδίκων και ειδοποιητηρίων προς τους κακοπληρωτές πελάτες της, που σήμερα προσεγγίζουν τα 2 εκατομμύρια.

Δίχως να είναι γνωστό πόσους χιλιάδες πελάτες της ΔΕΗ θα αφορά η διεύρυνση της συνεργασίας, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή πρόκειται να συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης, όπου προφανώς και θα γίνει ένας απολογισμός των μέχρι σήμερα επιδόσεων της Qualco στο σκέλος της εισπραξιμότητας. Ένας απολογισμός που θα αφορά στην πρώτη φάση του «πειράματος», το οποίο και περιελάμβανε γύρω στους 100-120.000 οφειλέτες.

Σύμφωνα με τη σύμβαση που έχουν υπογράψει τα δύο μέρη, η δράση της Qualco, αφορούσε σε δύο στάδια, το εξωδικαστικό και το δικαστικό: Το πρώτο στάδιο προέβλεπε την μαζική αποστολή εξωδίκων σε στοχευμένους κακοπληρωτές, και επαγγελματίες που χρωστούσαν ποσά άνω των 1.000 ευρώ, τα οποία είτε δεν είχαν ρυθμίσει είτε είχαν μπει σε διακανονισμό αλλά δεν τον τήρησαν. Στο δεύτερο στάδιο, τα ποσά που όφειλαν οι πελάτες της ΔΕΗ, και οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στα ειδοποιητήρια και τα εξώδικα, επρόκειτο να διεκδικηθούν δικαστικά. Οι συγκεκριμένοι οφειλέτες θα αντιμετώπιζαν διακοπές ηλεκτροδότησης και δικαστική διεκδίκηση των χρεών.


Πηγή-περισσότερα στο: liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates