.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ AUDI ΓΙΑ ΤΟ DIESELGATE, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!

ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Audi άσκησε έφεση στο Δικαστήριο του Μονάχου προκειμένου να αποφυλακιστεί, έχοντας περάσει ήδη ένα μήνα στη φυλακή για τις κατηγορίες παραποίησης στοιχείων στο σκάνδαλο diesel της Volkswagen.





Ο Rupert Stadler υπέβαλλε τη σχετική καταγγελία σχετικά με την κράτησή του την Τετάρτη, όπως ανέφερε η εισαγγελέας Andrea Mayer στο Bloomberg. Ο Stadler είχε συλληφθεί στις 18 Ιουνίου, αφού το κινητό του τηλέφωνο είχε παγιδευτεί από την αστυνομία, κάτι που προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με την προσπάθειά του να επηρεάσει μάρτυρες της υπόθεσης.

Ο CEO της Audi έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς της εισαγγελέα σχετικά με συμμετοχή του σε σκευωρία για το σκάνδαλο των εκπομπών ρύπων των ντιζελοκίνητων και αρνήθηκε να ομολογήσει κατά την κατάθεσή του, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.

Η σύλληψη του ισχυρού άντρα της Audi αποτελεί την κράτηση του πιο διακεκριμένου στελέχους από το ξέσπασμα του σκανδάλου «dieselgate», όταν η αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen παραδέχτηκε ότι είχε «πειράζει» 11 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως προκειμένου να περάσουν τα τεστ της εκπομπής ρύπων. Η VW έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς ότι υψηλόβαθμα στελέχη όπως ο Stadler γνώριζαν για τη συνωμοσία.

Η εισαγγελέας Mayer ανέφερε ότι η ανάκριση του Stadler έχει ολοκληρωθεί και είναι στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου να αποφασίσει αν θα αποφυλακιστεί ή όχι.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates