.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΓΙΑ 30.000€ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ένα όργιο αναλγησίας , απανθρωπιάς και βαρβαρότητας κυριαρχεί όλο και περισσότερο στο πεδίο των πλειστηριασμών, που έχουν καταντήσει κοινή ληστεία των περιουσιακών στοιχείων των πολιτών.

Στο σφυρί για 30.000 € έβγαλε προχθές Τετάρτη 11-7-18 η Τράπεζα Πειραιώς εμπορικό μικρομάγαζο 100 τ.μ -αξία εμπορευμάτων περίπου 20.000€- του Γιώργου Δούνια στο εμπορικό κέντρο του Πύργου. Η ίδια υπερθεμάτισε και μόνη αυτή για κατάστημα που η αξία του υπερβαίνει κατά πολύ τις 100.000€.

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες ρύθμισης του χρέους για μείωση της δόσης των 1.000€ μηνιαίως στα 300-400€, αφού οι εισπράξεις του δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στα χρόνια της κρίσης -σημειωτέον ότι επί 22 μήνες κατέβαλε ανελλιπώς 1.000€ μηνιαίως, κατόπιν το δάνειο κοκκίνισε και οι όποιες προσπάθειες ρύθμισης έπεσαν όλες στο κενό.
Αποτέλεσμα ο προχθεσινός πλειστηριασμός. στο συμβολαιογραφικό γραφείο της κ.Λάγιου Βασιλικής στην Αμαλιάδα επί της οδού Καλαβρύτων 35, της μοναδικής συμβολαιογράφου στο νομό Ηλείας που θρασύτατα και προκλητικά αποδέχτηκε να διεξαγάγει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες δεκάδων πολιτών έξω από το συμβολαιογραφείο της ανερυθρίαστα ολοκλήρωσε το έγκλημα του πλειστηριασμού προστατευόμενη από δεκάδες αστυνομικούς.


Πηγή-περισσότερα στο: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates