.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΔΑΦΕΡΜΟΥ: Ο 2ος ΑΓΟΝΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/07/blog-post_67.html




Τα 35 εκατομμύρια είναι πολλά, πάρα πολλά χρήματα, ακόμα και αν πρόκειται για ένα εξαώροφο ακίνητο, που βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και είναι γνωστό ως «Ανάκτορο Δαφέρμου». Ο ιδιόρρυθμος κ. Δαφέρμος, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να γλυτώσει το ανάκτορό του από τον πλειστηριασμό, προσέφυγε στο Δικαστήριο και ζήτησε αναθεώρηση της τιμής προς τα πάνω. Έτσι, με δικαστική απόφαση, ορίστηκαν τα 35 εκατ. ευρώ ως βάση για τον πλειστηριασμό του πολυτελούς ακινήτου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τελευταίος όροφος έχει διαμορφωθεί σε πισίνα με απεριόριστη θέα προς τους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και την Ακρόπολη.

Χθες ήταν η δεύτερη φορά που το ηλεκτρονικό σφυρί χτύπησε για το ανάκτορο του ιδιοκτήτη της Scorpion, κ. Κωνσταντίνο Δαφέρμο. Όμως ενδιαφερόμενος δεν βρέθηκε. Εξάλλου, τα 35 εκατ. είναι πολλά χρήματα – ακόμα και για το ακίνητο φιλέτο που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας. Τώρα, η Τράπεζα Πειραιώς θα προσφύγει στο Δικαστήριο και θα ζητήσει αναπροσαρμογή της τιμής προς τα κάτω.

Στη συνέχεια, με αυτήν τη νέα δικαστική απόφαση στο χέρι, θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα, που είναι ο τρίτος πλειστηριασμός για το ακίνητο, ώστε το Ανάκτορο να περάσει σε αυτόν που θα πληρώσει τα περισσότερα. Δηλαδή δεν θα υπάρχει το όριο των 35 εκατ ευρώ. Σύμφωνα με την διαδικασία η τιμή του μπορεί να μειωθεί ακόμα και στο μισό δηλαδή στα 17,5 εκατ. ευρω.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates