.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

REUTERS: ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ 400.000.000€ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Όπως μεταδίδει το reuters οι προσφορές είναι περίπου στο 5% επί του κεφαλαίου των δανείων...δηλαδή η τράπεζα θα πουλήσει πολύ πιο κάτω από το 5% επί των συνολικών απαιτήσεων !!!

Πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας για την πώληση κόκκινων καταναλωτικών μη εξασφαλισμένων δανείων 400 εκατ. ευρώ είναι η Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

Το project Arctos περιλαμβάνει περίπου 220.000 μη εξυπηρετούμενων πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων με ακαθάριστη λογιστική αξία 400 εκατ. ευρώ.
Σχεδόν το ήμισυ των δανείων κυμαίνονται στο εύρος των 1.000-5.000 ευρώ.


«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην τελική φάση με τρείς αγοραστές που έχουν επιλεγεί από την αγορά, τις APS Holdings, Intrum και EOS» ανέφερε ένας τραπεζίτης κοντά στη συμφωνία.



Από την πλευρά της, η Τράπεζα Πειραιώς αρνήθηκε να σχολιάσει.

«Το εύρος των προσφορών για την αγορά του χαρτοφυλακίου Arctos αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 4,5 και 5,5% επί του κεφαλαίου των δανείων», δήλωσε στο Reuters ένας άλλος τραπεζίτης.

Σημειώνεται ότι σύμβουλος για την πώληση είναι η Ernst and Young.


πηγη: bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates