.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΤΗΝ 04/062018 ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ Γ. ΚΟΝΤΟΥ & Δ. ΤΟΜΠΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Για ακόμη μια φορά, ο ψευτόμαγκας του F/B & μέγας αντιμνημονιακός αγωνιστής (λέτε με και κότα λυράτη των τραπεζών), εκλιπαρούσε το δικαστήριο να του δώσει αναβολή, επικαλούμενος ότι - άκουσον, άκουσον !!! - ο δικηγόρος του, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, δεν είχε δήθεν ακόμη προλάβει να διαβάσει τον φάκελο της εναντίον του δικογραφίας !!!



Γελάγανε μαζί του μέχρι και οι τσιγγάνοι που δικάζονταν στις διπλανές αίθουσες !!! 

Ο Δημήτρης Αντωνίου γνώριζε ότι, σήμερα, η ποινή που θα άκουγε θα ήταν βαριά, αφού, εκτός από την συκοφαντική δυσφήμιση, ήταν κατηγορούμενος και για το αδίκημα του άρθρου 184 ΠΚ. Και όχι για τις βλακείες και τα ψεύδη που γράφει ο ίδιος στο Φ/Β και το θλιβερό μπλογκ του, αλλά για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των μελών της διοικούσας επιτροπής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Έτσι λοιπόν, κατάφερε να πάρει μια ακόμη αναβολή, για τον Φεβρουάριο του 2019, ελπίζοντας ότι, μέχρι τότε, θα τον έχουμε λυπηθεί και θα του την χαρίσουμε. 

Κοιμάσαι όρθιος γιατρέ !!! 


Μέχρι τότε θα έχεις ακόμη 2-3 καταδίκες, από τις υπόλοιπες μηνύσεις που εκκρεμούν εναντίον σου. Και για αυτές που είσαι ήδη κατηγορούμενος στην Αθήνα, τα αστεία αιτήματα αναβολής της Χαλκίδας, δεν πρόκειται να έχουν καμία τύχη.

Καλά ξεμπερδέματα !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates