.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ !!! ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ !!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ρουβίκωνα το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών.




Εισβολή σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Χαριλάου Τρικούπη, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές στα μηχανήματα και τα τζάμια του γραφείου

Όπως αναφέρουν με ανάρτησή τους στο indymedia, η επίθεση πραγματοποιήθηκε επειδή "η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς, ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών".


Αναλυτικά το κείμενο του Ρουβίκωνα


"Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία.

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας. Θα ακολουθήσει βίντεο".






πηγη: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates