.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!

"ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 83 ΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΘΡΑΚΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 66.000€
Οι δήμοι σε πρώτη φάση βγάζουν στο σφυρί κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτών τους με χρέη, αλλά στο επόμενο στάδιο θα επεκταθούν στην εκποίηση ακινήτων !!!




Ασφυκτικά πιέζουν οι δανειστές για πλειστηριασμούς σε όλη την Ελλάδα. Μετά το δημόσιο σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχωρούν και οι δήμοι. 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει πάρει φωτιά. Έχουν ήδη αναρτηθεί 9.198 πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, οι οποίοι θα εκτελούνται σταδιακά ως τον Δεκέμβριο.

Αυτή την εβδομάδα θα διενεργηθούν 552. Στην πλειονότητα των πλειστηριασμών επισπεύδουσες είναι οι τράπεζες, ενώ στον χορό των ηλεκτρονικών εκποιήσεων μπαίνουν, μετά την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και οι δήμοι.


Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα. Οι δήμοι, όπως γράφει η εφημερίδα «Τα Νέα» σε πρώτη φάση βγάζουν στο σφυρί με ένα «κλικ» κινητά περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων και δημοτών τους που τους άφησαν χρέη στα ταμεία τους. Στο επόμενο στάδιο θα επεκταθούν στην εκποίηση ακινήτων.

Έτσι για οφειλές άνω των 66.400 ευρώ που προέκυψαν από μισθωτικές διαφορές, ο Δήμος Ξάνθης βγάζει σήμερα στο ηλεκτρονικό σφυρί 83 κινητά περιουσιακά στοιχεία του σωματείου Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης. Εκποιούνται τηλεοράσεις, κασετόφωνα, παλαιοί υπολογιστές, κάμερες, CD players, μέχρι και βιντεοκασέτες σε τιμές προσφοράς από 5 έως 100 ευρώ.


πηγη: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates