.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ !!!

ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΤΟ 100% ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Με συνταγή Ελλάδας, η Ιταλία οδεύει σε κυβέρνηση τεχνοκρατών, capital controls και μνημόνιο !!!

 

Ιταλός Κεντρικός τραπεζίτης: Η Ιταλία απέχει λίγα βήματα πριν από το χάος

Καμπανάκι για τις εξελίξεις κρούει ο κεντρικός τραπεζίτης της Ιταλίας, Ιγκνάσιο Βίσκο. Την ίδια ώρα δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι νέες κάλπες, στις οποίες οδεύει η χώρα, ενδέχεται να βγάλουν αισθητά ενισχυμένη τη Λέγκα και να δώσουν σε νέο ενδεχόμενο συνασπισμό Πέντε Αστέρων- Λέγκας την πλειοψηφία στη Βουλή.

«Η Ιταλία απέχει μόνο λίγα βήματα από το νά χάσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών» προειδοποίησε ο κεντρικός τραπεζίτης, υπογραμμίζοντας ότι η όποια προσπάθεια για αποδυνάμωση της δημοσιονομικής θέσης της χώρας θα υπονόμευε χρόνια πολύτιμων μεταρρυθμίσεων.

Ο Βίσκο αναγνώρισε ότι το ξεπούλημα ιταλικών μετοχών και ομολόγων είναι πολύ σοβαρό, αλλά αμφισβήτησε την οικονομική λογική του.

«Δεν υπάρχει άλλη αιτία, παρά τα συναισθήματα, για αυτό που βλέπουμε σήμερα στις αγορές» είπε χαρακτηριστικά.

Σε νέα δημοσκόπηση του SWG, εν τω μεταξύ, η Λέγκα συγκεντρώνει ποσοστό 27,5% στην πρόθεση ψήφου- δηλαδή περίπου 10 μονάδες υψηλότερο από εκείνο, που εξασφάλισε στις εκλογές της 4ης Μαρτίου.

Από την άλλη το Κίνημα των Πέντε Αστέρων παραμένει πρώτο, αλλά με 29,5%- τρεις μονάδες χαμηλότερα σε σχέση με τις εκλογές του Μαρτίου. Μαζί τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν 57% και επομένως θα έχουν την πλειοψηφία στη Βουλή εάν αποφασίσουν να ενώσουν ξανά δυνάμεις.


πηγη
http://www.tribune.gr/economy/news/article/471013/kentrikos-trapezitis-i-italia-apechei-liga-vimata-prin-apo-to-chaos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates