.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ-ΑΠΑΤΗ, ΤΟΥΣ "ΔΑΓΚΩΣΕ" ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !!!



Τίποτα δεν υπολόγισε ο κύριος. Παλιές φιλίες, τους επί σειρά ετών πελάτες του, την επαγγελματική του φήμη, τα δύο μικρά παιδιά του, την μάνα και την αδελφή του. Μάζεψε το κομπόδεμα και εξαφανίστηκε, αφήνοντας κάποιους να ψάχνονται και άλλους να βρουν τρόπο να απολογηθούν.

Ο πενηντάρης ασφαλιστής – επενδυτής, που μέχρι πρόσφατα δούλευε σε πολυεθνικό κολοσσό και είναι Πειραιώτης στην καταγωγή, αλλά διέμενε στα νότια προάστεια της Αττικής, κατάφερε τον τελευταίο καιρό να πείσει αρκετούς πελάτες του, μερικοί εκ των οποίων και φίλοι του επί σειρά ετών, να του εμπιστευτούν τις οικονομίες τους για να τις επενδύσει σε κάποια προσοδοφόρα, όπως υποστήριζε ο ίδιος, προγράμματα. Με το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων να δίνεται «στο χέρι», άλλωστε ο ίδιος ήταν αυτός που αποτελούσε... εγγύηση για να τον εμπιστευτούν. Ανθρωπος με σεβαστό κοινωνικό status, με καλή και σταθερή εργασία, καθώς ήταν «μεγαλοασφαλιστής» επί 27 συναπτά έτη με τετραψήφιο αριθμό πελατών, οικογενειάρχης με δύο μικρά παιδιά.


Αφού λοιπόν συγκέντρωσε ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ μέχρι εφταψήφιο νούμερο, έκανε την κίνηση – ματ. 



Παραιτήθηκε από την δουλειά του, χώρισε από την σύζυγό του και εξαφανίστηκε στις αρχές Μαϊου! Αφήνοντας φυσικά όλο τον κόσμο να ψάχνεται.

Εννοείται πως μόλις έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή του οι άνθρωποι που του εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αποτελούσαν οικονομίες μιας ζωής, τρελάθηκαν. Κάποιοι κυριολεκτικά το’ ριξαν σ τα ψυχοφάρμακα, άλλοι ξεκίνησαν ήδη τις νομικές ενέργειες μπας και βρουν άκρη κάποια στιγμή, κάποιοι άλλοι σκέφτοναι «άγριες» λύσεις στην περίπτωση που τον εντοπίσουν, ενώ μέχρι και αναρτήσεις γίνονταν επί σειρά ημερών στο Facebook.

Οπου με «κομψό» τρόπο – χωρίς να αναφέρεται η απάτη, δηλαδή – εκφράζονταν το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων για την εξαφάνιση του εν λόγω κυρίου. Η οποία μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει δηλωθεί στην αστυνομία.

Οπως γίνεται αντιληπτό εκείνοι που βρίσκονται σε εξίσου δύσκολη θέση με τους εξαπατημένους, είναι οι άνθρωποι του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η, τουλάχιστον έτσι δηλώνουν, καθώς αρκετά θύματα είναι πεπεισμένα πως στην καλύτερη των περιπτώσεων τον κρύβουν για να τον προστατέψουν, στην χειρότερη ότι υπάρχει συνενοχή από πλευράς τους. 

Γι αυτό και την ψάχνουν με κάθε τρόπο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται, ενδεχομένως και αν ετοιμάζουν κανένα ταξίδι προς Λατινική Αμερική, ή, τα νησιά Φίτζι...


ΥΓ. Ο «Fonaklas» εννοείται πως έχει στην διάθεσή του τα πλήρη στοιχεία του «επενδυτή» και θα επανέλθει μόλις διασταυρωθούν κάποια λίγα κομμάτια που απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates