.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ «ΔΙΔΑΣΚΕΙ» ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;;;



ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ SELFIE ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Όπου μίλησε έγινε ανάρπαστος !!!


Ο πρώην πρωθυπουργός μιλά σε Κινέζους φοιτητές για την Ελλάδα και την ιστορία της, τις αξίες και τα χαρακτηριστικά του ευρωπαϊκού οράματος, την ανάγκη συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση της ανισότητας και φτώχειας, το μεγάλο έλλειμμα δημοκρατίας, τη συγκέντρωση πλούτου στα χέρια των λίγων, την κλιματική αλλαγή και την προώθηση της ειρηνικής διευθέτησης των διαφορών



Ο κ. Παπανδρέου είχε και έχει προγραμματισμένες ομιλίες στο Κεντρικό Ινστιτούτο Σοσιαλισμού, στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γιαντσίνγκ, τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πεκίνου, το Πολυτεχνείο της Σαγκάης, το Κολλέγιο Γκούνγκσα της Χαρμπίν, τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών της Βουχάν και το Πανεπιστήμιο Γιουνάν της πόλης Κουνμίνγκ.


Πηγή: parapolitika.gr





Παπανδρέου: Από τις διαλέξεις στο εξωτερικό τα 140.000€

Διευκρινίσεις για τους δύο λογαριασμούς που ο Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε στις ΗΠΑ το 2012, καταθέτοντας 140.000 ευρώ, έδωσε το γραφείο το πρώην πρωθυπουργού, καθώς η δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες του 2013 χθες προκάλεσε πολλά σχόλια.

“Όλοι γνωρίζουν από που προέρχονται τα χρήματα που έχουν κατατεθεί σε λογαριασμούς του Γιώργου Α. Παπανδρέου, σε τράπεζα των ΗΠΑ.

Και όλα, προκαταβολές και πληρωμές, έχουν δηλωθεί στις φορολογικές δηλώσεις και στο πόθεν έσχες του.

Εξάλλου, η ίδια η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, έχει όλα τα σχετικά στοιχεία.

Όλα προέρχονται από τις δραστηριότητές του στο εξωτερικό – ομιλίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις κλπ. Δραστηριότητες για τις οποίες έχει χυθεί τόσο μελάνι και έχουν ειπωθεί τα μύρια όσα, από όλους αυτούς που σήμερα παριστάνουν τάχα τους ανήξερους, προκειμένου να στοχοποιήσουν και πάλι τον Γιώργο Παπανδρέου.

Άνθρακες για ακόμη μια φορά ο θησαυρός”, αναφέρει το γραφείο του κ.Παπανδρέου.

“Το ερώτημα είναι, ως πότε και ως που θα «τραβήξουν» αυτήν την απαράδεκτη από κάθε άποψη στάση, όσοι μετέρχονται αντιλήψεις παρακράτους.

Δεν διδάσκονται από το γεγονός ότι, όλες οι κατασκευασμένες ιστορίες έχουν πέσει στο κενό;

Υπάρχει όμως, και το κωμικοτραγικό της ιστορίας. Από πότε αποτελεί μείζον θέμα να δηλώνει κάποιος τα εισοδήματά του;

Ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει δηλώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία. Όλα είναι νόμιμα και διαφανή”, συνεχίζει η ανακοίνωση, καταληγοντας:

“Μήπως η σκόνη σηκώνεται για να αποκρύβουν τα αδήλωτα κάποιων άλλων;

Μήπως αυτά πρέπει να ψάξουν οι αρμόδιοι, αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο που νομοθέτησε και εφάρμοσε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates