.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΚΟΜΗ 23 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΑΡΠΑΞΟΥΝ" ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ FRAPORT !!!

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΖΑΜΠΑ & ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ), ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ...
Και ως αχόρταγοι που είναι...θέλουν και άλλα !!!




Το ενδιαφέρον για τη διαχείριση των 23 περιφερειακών μικρών αεροδρομίων εκδήλωσε από το βήμα του δεύτερου συνεδρίου Εισαγωγών και Μεταφορών, που διοργανώνουν οι ypodomes.gr και το metaforespress.gr σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport, Aλεξάντερ Ζινέλ.

Η εταιρεία προτίθεται να διευρευνησει σε συνεγασία με το αρμόδιο υπουργείο προτάσεις και δυνατότητες διαχείρισης των 23 αεροδρομίων με στόχο την αύξηση της επιβατικής κίνησης.


Υπενθυμίζεται ότι κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της η εταιρεία είχε επισημάνει ότι μέσα στο 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση των μισών από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, που διαχειρίζεται σήμερα, ενώ έως το 2021 η αναβάθμιση του συνόλου.

Tα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια υποδέχθηκαν μέσα στο 2017 αθροιστικά 27,6 εκατομμύρια επιβάτες. Πρόκειται για επίδοση-ρεκόρ.


πηγη: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates