.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ: ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ 40ΧΡΟΝΟΣ !!!

ΜΕ 60 ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...
Ξεπερνούν τους 2.500 οι χρήστες κινητής που ήταν στο "πελατολόγιο" του.




«Φάμπρικα» απάτης με θύματα εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είχε στήσει στο κέντρο της Αθήνας, 40χρονος άεργος και ζούσε…πλουσιοπάροχα. Διαφήμιζε φτηνά πακέτα σύνδεσης στο ίντερνετ, και οι πελάτες χιλιάδες τον… ακολουθούσαν.

Ο απατεώνας είχε δημιουργήσει το δικό του πελατολόγιο που σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz ξεπερνούν τους 2.500 χρήστες κινητής τηλεφωνίας. Πρόσφερε φτηνά πακέτα στους πελάτες του με χρόνο ομιλίας και GB. Μόλις...60 ευρώ έπαιρνε από κάθε πελάτη. Η κομπίνα του απλή και κερδοφόρα. Ζητούσε μόνο φωτογραφία του ενδιαφερόμενου και αμέσως έκανε ηλεκτρονική πλαστογράφηση στοιχείων φοιτητικών πάσων που είχε τις μήτρες τους. Έστελνε τα στοιχεία τους σε ψηφιακή μορφή στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ενεργοποιούσαν τα φοιτητικά… πακέτα σύνδεσης.


Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έφτασε στα ίχνη του μετά από αγγελία που εντόπισε σε γνωστή ιστοσελίδα και διαφήμιζε βεγγαλικά και φωτοβολίδες. Αστυνομικός της υπηρεσίας εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής και έτσι συνελήφθη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκαλύφθηκε και η απάτη με τα μαϊμού φοιτητικά πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ο 40χρονος απατεώνας δραστηριοποιούνταν τα τελευταία δύο χρόνια και οι πελάτες αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τους 2.500 που ταυτοποιήθηκαν από την μέχρι τώρα έρευνα.


ΠΗΓΗ: ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates