.

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 16 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ BLOOMBERG
Περισσότερα από 16 δισ. δολάρια έχασαν αθροιστικά οι Ρώσοι ολιγάρχες από την περιουσία τους τη Δευτέρα, καθώς οι ρωσικές μέτοχες δέχθηκαν το ισχυρότερο πλήγμα από το 2014, εν μέσω κλιμακούμενης έντασης στις σχέσεις της Μόσχας με την Ουάσιγκτον.




Σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg οι απώλειες των 16 δισ. δολαρίων έσβησαν το σύνολο των κερδών, που είχαν αποκομίσει οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι από τις αρχές του έτους.
Οι 26 από τους 27 Ρώσους επιχειρηματίες, που φιγουράρουν στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, είδαν την περιουσία τους να συρρικνώνεται χθες.

Τις μεγαλύτερες απώλειες (2,25 δισ. δολ.) είχε ο Βλαντιμίρ Ποτάνιν, μεγιστάνας της εξόρυξης νικελίου.



Ο διευθύνων σύμβουλος της Lukoil, Βάγκιτ Αλεκπέροφ, είδε την περιουσία του να μειώνεται κατά 1,37 δισ. δολάρια, ενώ αντιμέτωπος με απώλειες 1,28 δισ. δολαρίων ήρθε ο Βίκτορ Βέξελμπεργκ της Renova Group.

Ο Όλεγκ Ντεριπάσκα, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των προσώπων, κατά των οποίων οι ΗΠΑ αποφάσισαν τις πλέον σκληρές οικονομικές κυρώσεις έως τώρα, έχασε 905 εκατ. δολάρια τη Δευτέρα, ενώ οι απώλειές του από την περασμένη Παρασκευή υπερβαίνουν τα 2 δισ. δολάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates