.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΝΕΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ EUROBANK & ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ & ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κρίθηκε παράνομος ο ανατοκισμός της εισφοράς του Ν. 128/1975 και μη ορισμένη & εκκαθαρισμένη η απαίτηση της τράπεζας, λόγω ελλείψεως αποδεικτικότητας με έγγραφα. Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον επικεφαλής νομικό της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τη νέα αυτή δικαστική επιτυχία απέναντι στην EUROBANK !!! 
Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ :




Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση, για την προστασία της κινητής & ακίνητης περιουσίας και των τραπεζικών λογαριασμών του δανειολήπτη, από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!! 


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ & TOYΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Αποτέλεσμα εικόνας για κινημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates