.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ;;;



Επιτήδειοι εξαπατούν τους χονδρέμπορους λαχανικών του Ρέντη, αποσπώντας τους με πλαστά τιμολόγια, με αληθινά στοιχεία ωστόσο ανύποπτων, άσχετων παραγωγών κι εμπόρων από όλη την Ελλάδα, τεράστιες ποσότητες που αποστέλλονται στην περιφέρεια τις οποίες βεβαίως αφού τις οικειοποιούνται κάποιοι άγνωστοι τις μεταπουλάνε, χωρίς ποτέ να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ σε κανέναν.

Οι παραγγελίες που είναι μεγάλες γίνονται τηλεφωνικώς και η συμφωνία είναι να πληρωθούν με e-banking, και βεβαίως δεν πληρώνονται ποτέ. Οι εξαπατημένοι έμποροι, λόγω της πληθώρας των κρουσμάτων, βρίσκονται ένα βήμα από τη φτώχευση και την οικονομική καταστροφή, ενώ ο Σύνδεσμός τους για πρώτη φορά στα χρονικά του εδώ και μισόν αιώνα, έβγαλε προτροπή για να αποφευχθούν τα’ ακόμη χειρότερα.

Ο Οργανισμός Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, με κομματική διοίκηση που πληρώνεται πολύ καλό μισθό, όχι μόνο δεν έχει επιληφθεί του θέματος, αλλά απ’ ότι μαθαίνουμε, αντί ν’ ασχοληθεί με τα προβλήματα των εμπόρων στην αγορά του Ρέντη, αντίθετα από το ρόλο του, ενισχύει (ως μέτοχος; Ως τι;) την ιδιωτική πρωτοβουλία Ιταλών εμπόρων που στήνουν νέου τύπου Σούπερ Μάρκετ στην Ελλάδα, απειλώντας με μεγάλες ανατροπές το Ελληνικό λιανεμπόριο…




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates