.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΑ DI PIETRO ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΕΔΩΣΕ ΞΑΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Με αφορμή την επιστροφή του Παύλου Σαράκη από τις ΗΠΑ, υπενθύμισε σε ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ότι θα τους κάψουν τα βίντεο και τα ηχητικά που έχει στα χέρια του το FBI, επισημαίνοντας ότι, τελικά, θα την βρουν από τον Έλληνα Di Pietro, Παύλο Σαράκη !!!



Νίκος Νικολόπουλος : Κάποιους τους τρώει το… “σαράκι του Παύλου” μέχρι να δουν τα ονόματά τους στο πόρισμα του FBI !!!

«Έσπειρε»… ανασφάλεια στους φερόμενους ως εμπλεκομένους πολιτικούς. κατά την αγόρευση του στην πρωινή συνεδρίαση της Βουλής ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με προεδρεύοντα τον Δημήτρη Καμμένο.

Η συζήτηση που αφορούσε την ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών, “ξέφυγε” και “οδηγήθηκε” σε αυτούς που έφαγαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και επικεντρώθηκε στην εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Novartis.

Ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής απευθυνόμενος στην πτέρυγα της ΝΔ είπε:



«Οι φίλοι μου στην Ν.Δ. νόμιζαν ότι το ρήγμα στην παράταξη θα έρθει από τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, αλλά από ότι βλέπω θα συμβεί από το γνωστό δικηγόρο και στέλεχος της παράταξης Παύλο Σαράκη. Ε, λοιπόν να δείτε ότι θα τους φάει το… “σαράκι του Παύλου” μέχρι να δουν τα ονόματα τους στο πόρισμα του FBI»!

Παρουσιάζοντας τον συλλογισμό του προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε:

«Αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής (ευσήμως) του σκανδάλου Novartis, είναι ο δικηγόρος των τριών Ελλήνων προστατευόμενων μαρτύρων του FBI, Παύλος Σαράκης. Από τις πρώτες ημέρες που έσκασε η “βόμβα” Novartis, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και πρωτίστως οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι, προσπάθησαν να παρουσιάσουν τη δικογραφία που εστάλη στη Βουλή ως “κουρελόχαρτο”, πλασάροντας το αφήγημα της σκευωρίας.

Τότε είναι που “σκάει μύτη” ο Π. Σαράκης και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Βίντεο, e-mails και ηχητικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το χρηματισμό πολιτικών προσώπων, βρίσκονται στο φάκελο του και το αφήγημα της σκευωρίας πάει “άκλαυτο”.

Η τόλμη του περί ου ο λόγος είναι αναντίλεκτα παροιμιώδης.

Πολλοί είναι εκείνοι-κυρίως από την κεντροδεξιά- που διαβλέπουν ότι ο Σαράκης θα εξελιχθεί σε Αντόνιο ντι Πιέτρο και τούτο δεν μπορεί να αφεθεί πολιτικά ανεκμετάλλευτο από πλευράς του.

Γνωρίζοντας τον καημό της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων να καθαρίσει ο τόπος και η πολιτική από τα λαμόγια και προπαντός την απόφαση των “καθαρών” Δεξιών να μην συμπορευτούν με τους “λαδωμένους” της Novartis, πιστεύω ότι δικαιολογημένα μοιρολογούν στην Πειραιώς και λένε : «Από το Φραγκούλη περιμέναμε το ρήγμα και τελικώς θα το υποστούμε από το Σαράκη»!

«ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ»!

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτηση του προς τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Τάσο Πετρόπουλο, κατήγγειλε τους Υπουργούς που επέτρεψαν σε όλα αυτά τα χρόνια στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, να αλωνίζουν στη χώρα μας, υποστήριξε:

«Είμαστε η μοναδική χώρα στον αναπτυγμένο Δυτικό καπιταλισμό που τα ασφαλιστικά μας ταμεία δεν έκαναν ποτέ διαπραγμάτευση με τις φαρμακευτικές εταιρείες. Οι κυβερνήσεις σε όλες τις άλλες χώρες έβλεπαν τα δελτία τιμών των φαρμάκων και πήγαιναν στις φαρμακευτικές εταιρείες κι έλεγαν:

«Αφού τα ασφαλιστικά μας ταμεία θα αγοράσουν το 95% των φαρμάκων σας, θέλουμε έκπτωση». Και πετύχαιναν εκπτώσεις πολύ μεγάλες, της τάξης του 50 ή και του 60%.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 20-11 ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ «NOVARTIS» ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Στην Ελλάδα πρώτη φορά έγινε διαπραγμάτευση το 2016. Μέχρι τότε -παρά το γεγονός πως νομοθετήθηκε την περίοδο 2011-2012 η επιτροπή διαπραγμάτευσης, που δεν τη λειτούργησαν επίτηδες- τα ασφαλιστικά ταμεία πλήρωναν ολόκληρη την τιμή, μείον τη συμμετοχή του ασφαλισμένου. Αυτή ΤΗΝ τεράστια δαπάνη, που ανέρχεται σε 30 δις ευρώ καλούμαστε σήμερα να αποπληρώσουμε, όλοι που δεν «ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ» με τον Πάγκαλο και τους λοιπούς υπόδικους πολιτικούς .

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ FBI ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ

Αμέσως μετά την συζήτηση στην Βουλή οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, ακούγοντας ότι μόλις χτες επέστρεψε από την Αμερική ο Π. Σαράκης, θέλησαν να έχουν περισσότερες πληροφορίες. Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας στις ερωτήσεις τους μεταξύ άλλων υπογράμμισε και τα εξής

«Μπορεί στην Ελλάδα τα βίντεο και οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες να μην γίνονται δεκτές από την Δικαιοσύνη, ως προϊόν εγκλήματος , αντίθετα όμως στην Αμερική αποτελούν και είναι ατράνταχτα τεκμήρια, ντοκουμέντα και αποδεικτικά στοιχεία ενοχής.

Έτσι καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί το… “σαράκι του Παύλου” τρώει τους εμπλεκόμενους. Όμως όλοι μας ας έχουμε κατά νου ότι το τελικό πόρισμα από την Αμερική θα αποτελεί “Ευαγγέλιο” και για την Ελληνική Δικαιοσύνη και όλες τις άλλες διωκτικές αρχές.

Μην περιμένουν, λοιπόν, ότι θα πέσει κανείς στην παγίδα να τους δώσει βίντεο και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες , μόνο και μόνο, για να μάθουν ποιοι αποκαλύπτουν και ακριβώς ποιες λαμογιές έχουν καταγραφεί και ποιες άλλες όχι…

Όταν βγει το πόρισμα του FBI και δοθεί στην κ. Ε. Τουλουπάκη τότε να δούμε που θα κρυφτεί η “παρέα” εκείνων των “πάνλευκων” που έχουν το θράσος να τρομοκρατούν μάρτυρες ακόμα και να μηνύουν ακόμα και εισαγγελείς….»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates