.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ & ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Με την αποκλειστική, προνομιακή προσφορά WV+NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με το μικρότερο πάγιο, το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, χρωστάς δεν χρωστάς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_78.html



Στο «κυνήγι» των ληξιπρόθεσμων οφειλών η ΔΕΗ μέσω εκσυγχρονισμού του πληροφοριακού της συστήματος

Σε αναδιοργάνωση του πληροφοριακού της συστήματος προχωρεί η ΔΕΗ με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχονται για τον έλεγχο τη διασταύρωση και τη συλλογή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Το έργο της συλλογής των ληξιπροθέσμων που ως γνωστόν φθάνουν τα 2,5 δις ευρώ αναδεικνύεται σε μείζονος σημασίας για την επιβίωση της ΔΕΗ, η οποία ανέθεσε πρόσφατα την υπόθεση σε κοινοπραξία εταιριών. 

Παράλληλα προχωρεί σε διαγωνισμό, συνολικού προϋπολογισμού 762.000 ευρώ, για την τροποποίηση του υφιστάμενου πληροφορικού συστήματος SAP IS -U. 

Το σύστημα SAP χρησιμοποιείται από τη ΔΕΗ, μεταξύ άλλων, για τη διασταύρωση των στοιχείων των πελατών, προκειμένου να διαχωρίσει τους εκ συστήματος κακοπληρωτές από εκείνους που όντως αδυνατούν να πληρώσουν τον λογαριασμό. 

Έτσι οι αλλαγές που θα γίνουν θα έχουν στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος.


περισσοτερα: bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates