.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ: ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜΥ-CITY.GR
Ο κ. Στέφανος Κουλουμπής είναι Υπεύθυνος στο Γραφείο του Πειραιά και Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, είναι μέλος της Διοικούσης Επιτροπής και Ιδρυτικό Μέλος του Κινήματος !!!




Πριν σε χτυπήσει η καταιγίδα,φρόντισες να προστατευτείς; Λύση υπάρχει… Υπέρβαση Πειραιάς

Εξηγήστε μας συνοπτικά τι είναι το κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ποιοι είναι οι σκοποί της ίδρυσής του και ποιοι οι στόχοι του…

Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και θεωρώ ότι η συνέντευξη αυτή σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς αναγνώστες σας και πολλοί θα είναι και γνωστοί και φίλοι δεδομένου ότι στον τόπο αυτό μεγάλωσα και για το λόγο αυτό έρχομαι απευθείας στο προκείμενο.

Η ‘ΥΠΕΡΒΑΣΗ’ είναι ένα αδέσμευτο, υπερκομματικό Κίνημα Πολιτών που εμπνευστήκαμε από το άρθρο 120 του Συντάγματος και αποφασίσαμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Εδώ και 4 χρόνια έχουμε περάσει στην πράξη παράγοντας αποτέλεσμα (κατάθεση αγωγών, ακυρώσεις διαταγών πληρωμής, κουρέματα δανείων, κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και άλλα) και διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότεροι ενωνόμαστε στον αγώνα ενάντια στην ασύδοτη τραπεζοκρατία καθότι σήμερα αριθμούμε πάνω από 30.000 μέλη και φίλοι. Και για να προλάβω την εύλογη ερώτησή σας, να επισημάνω ότι δεν είμαστε Πολιτικό κόμμα, ούτε ΜΚΟ και δεν χρηματοδοτούμαστε από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ούτε από άλλα φανερά ή μυστικά κρατικά κονδύλια. Οι χρηματοδότες μας είναι τα «μέλη» μας των οποίων μόνο τα συμφέροντα υπηρετούμε.






Ποιες είναι οι δράσεις που αναλαμβάνει ανά την Ελλάδα; 

Οι δράσεις του Κινήματος εστιάζουν στην θεσμική ΘΩΡΑΚΙΣΗ του δανειολήπτη στη βάση του πραγματικά ακριβοπληρωμένου απ’ όλους μας Ευρωπαϊκού κεκτημένου που το πολιτικο-τραπεζικό ‘σύστημα’ δεν θέλει να γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης.

Η ‘θωράκιση’ αυτή συνίσταται στα εξής :

  • Ομαδική Αγωγή για το Kούρεμα των Δανείων και των Καρτών μας συν αποζημίωση (γι’ αυτό και στην Αγωγή μπορεί να πάρουν μέρος και όσοι δεν έχουν δάνεια, οπότε ως απλοί «φορολογούμενοι»).
  • Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών (αμφισβητούμε την οφειλή μας κατά κεφάλαιο και τόκους)
  • Αγωγή Αποζημίωσης στις Εισπρακτικές Εταιρείες
  • Ανακοπή & Ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής
  • Αγωγή Αποζημίωσης στην Τράπεζα για την παράνομη & καταδολιευτική έκδοση της Διαταγής Πληρωμής

Τα ‘1’ & ‘2’ είναι τα ουσιαστικά, αρχικά και βασικά βήματα. Και τα χαρακτηρίζω ουσιαστικά και ζωτικά διότι έχει σημασία ο «δανειολήπτης» να έρθει έγκαιρα στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ και όχι κατόπιν εορτής. – Κάποιοι έρχονται με το έγγραφο του πλειστηριασμού (διαταγή εκτέλεσης) του ακινήτου τους… Η σωστή χρονική στιγμή είναι πριν επιδοθεί η Διαταγή Πληρωμής και θα ήταν προτιμότερο ακόμη και πριν τους επιδοθεί η καταγγελία της συμβάσεως. Σε κάθε περίπτωση θα τον βοηθήσουμε στο μέτρο που τούτο είναι εφικτό αλλά ο ‘παράγοντας’ χρόνος παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο.




























Μια από τις πρωτοβουλίες που έχετε πάρει είναι και η Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών; Ποιους αφορά αυτή η κίνηση και ποιοι μπορούν να συνταχθούν μαζί σας γι αυτό τον σκοπό;

Η Ομαδική Αγωγή μας αφορά ΟΛΟΥΣ ! Δανειολήπτες ή και απλοί φορολογούμενοι, Δανειολήπτες με ‘μη εξυπηρετούμενα’ ή και με εξυπηρετούμενα δάνεια ! Γιατί «ποιος αλήθεια δεν θέλει να κουρέψει τα δάνειά του ;

Έχουμε καταθέσει 5 ομαδικές αγωγές με το προηγούμενο ΚΠολΔ και την 6η που κατατέθηκε με τον νέο ΚΠολΔ στις 19/12/2016 και εκδικάστηκε στις 26/10/2017 και αναμένεται απάντηση. Οι προηγούμενες αγωγές αναβλήθηκαν και συνεκδικάζονται πλέον την 31/1/2019.

Θεωρώ πως όλοι αν το θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεδομένου ότι ΟΛΟΙ μας ανεξαιρέτως έχουμε κοινά σημεία αναφοράς που μας ενώνουν και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε τίποτα και σε κανένα να μας διασπάσει καθότι το «ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ» είναι αυτό που δεν θέλει με κανένα τρόπο το «σύστημα».

Παρέχετε νομική ή συμβουλευτική κάλυψη για όσους θέλουν να κινήσουν ένδικα ή άλλες συναλλαγές με τράπεζες;

Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ έχει μια εξαιρετικά ισχυρή επιστημονική ομάδα που απαρτίζεται από Νομικούς, Οικονομολόγους, Φοροτεχνικούς, Λογιστές, Τραπεζικούς Επιθεωρητές, Τραπεζικούς Διαμεσολαβητές, Δικαστικούς Πραγματογνώμονες,συμβούλους επιχειρήσεων κ.α.!

Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν αφήνουμε τις Τράπεζες να παίξουν μπάλα με τουςΔανειολήπτες … να μοιάζουν ένα μάτσο από άβουλα και φοβισμένα ‘κέρινα ομοιώματα’…!!! Απέναντι στην ομάδα των Τραπεζιτών υπάρχει μια πολυπληθής ομάδα Δανειοληπτών, με χιλιάδες μέλη, με μια αξιοσημείωτη ‘επιστημονική ομάδα’ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κυριάκο Τόμπρα – οικονομολόγο και επικεφαλής της Νομικής Προστασίας τον Λεωνίδα Στάμο και μια άρτια και ισχυρότατη επιστημονική ομάδα όπως και με στελέχη στα γραφεία μας που είναι μορφωμένα και εξειδικευμένα στο αντικείμενο. Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις ότι έχει «άμυνα», «κέντρο» – «επίθεση» και προ πάντων εφαρμόσιμη και επιτυχή ‘στρατηγική’ !





































Ποια είναι η θέση του κινήματος για τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες που θα μπουν οσονούπω στη ζωή μας;

Εδώ και καιρό εφιστούμε τη προσοχή στους δανειολήπτες για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Δείτε από πότε μιλάμε για την έλλειψη της οριζόντιας προστασίας της 1ης κατοικίας. Δείτε από πότε έχουμε αναρτήσει τις εικόνες που θα δούμε και στην Ελλάδα…

Πολλοί ευελπιστούσαν και ακόμη ελπίζουν ότι κάτι θα γίνει και θ’ αλλάξει τα πράγματα ! Η αλήθεια είναι ότι μόνο ΕΜΕΙΣ, και ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή !

ΛΥΣΗ υπάρχει – θέλει «τρόπο» ! Απαιτεί όμως και την δική μας θέληση να κάνουμε το βήμα μπροστά… γιατί όσο θα σβουρίζουμε για να πιάσουμε την ουρά μας κάποιοι θα μας περιγελούν κι εμείς στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ αυτό δεν τους το επιτρέπουμε.

Όπως προαναφέραμε, είναι απαραίτητη η «θεσμική θωράκιση», συμμετέχουμε στην Ομαδική Αγωγή και κάνουμε το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικής Οφειλής. Θεωρώ ότι όλοι συμφωνούν με το θυμοσοφικό : «ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει» και τα θυμοσοφικά δεν τα λέμε για να τα λέμε αλλά για να μας συμβουλεύουν στη πορεία της ζωής μας.




























Κάνετε like στην Επίσημη Σελίδα Φίλοι Υπέρβασης – Πειραιάς
ώστε να ενημερώνεστε για καίρια ζητήματα που μας αφορούν όλους…



ΠΗΓΗ: my-city.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates