.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;;; ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΥΛΗΣ+ΦΩΦΗ+ΣΤΑΥΡΟΣ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ;;;
Και γιατί, στο κακό σενάριο του εκλογικού ατυχήματος, ο επόμενος πρωθυπουργός των τραπεζών και των δανειστών δεν θα είναι με τίποτα ο Κούλης, αλλά, ο Γιάννης Στουρνάρας, αφού εν τω μεταξύ θα έχει λήξει η θητεία του στην ΤτΕ ;;;



ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ & ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΦΩΡΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, Η ΕΞΩΝΗΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ !!!

Με την διαφοροποίηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη που απουσίαζε για πολιτικούς λόγους από την ψηφοφορία υπερψηφίστηκε στη Βουλή η ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς, όπως τροποποιήθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή. "Ναι" ψήφισαν 146 βουλευτές, "Όχι" 35 και παρών δήλωσαν 62 βουλευτές.

Η τροπολογία που προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων εμποδίζουν τη διενέργεια πλειστηριασμών τροποποιήθηκε την τελευταία στιγμή από τον κ. Κοντονή ο οποίος απάλειψε την πρόβλεψη για το αυτεπάγγελτο της δίωξης όσων απειλούν συμβολαιογράφους. Η αλλαγή αυτή που αποφασίστηκε μετά από πολύωρες ζυμώσεις, τόσο δημόσιες όσο και παρασκηνιακές, έκαμψε τελικά τις αντιρρήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.


Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος είχε ζητήσει απόσυρση του συνόλου της τροπολογίας και τελικά αποχώρησε από την ονομαστική ψηφοφορία. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν και πολλοί βουλευτές από όλες τις πτέρυγες αλλά δίχως πολιτικά κίνητρα.

Η ΝΔ δήλωσε «παρών» στην τροπολογία. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης κατέθεσε, μάλιστα, δική της τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων απειλούν ή παρεμποδίζουν δημόσιους υπαλλήλους, η οποία ουσιαστικά στοχεύει στη δράση του Ρουβίκωνα. Παρών δήλωσε και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι. 

«Όχι» είπε το ΚΚΕ, η Ένωση Κεντρώων και η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates