.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ !!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Τραπεζικά στελέχη των τριών εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και τουλάχιστον τρία ανώτερα στελέχη του εκδοτικού ομίλου Μπόμπολα καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για διάπραξη κακουργημάτων σχετικά με τα «θαλασσοδάνεια» της εταιρίας Πήγασος !!!



Μετά την υπόθεση Ψυχάρη και τα «θαλασσοδάνεια» του ΔΟΛ, ο οικονομικός εισαγγελέας «μπήκε» στα δάνεια του Πήγασου και, σύμφωνα με πληροφορίες, καλεί για εξηγήσεις:

• 35 στελέχη από τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha, που ήταν μέλη των επιτροπών πιστοδοτήσεων και εισηγητές για τη χορήγηση των δανείων.

• Τουλάχιστον τρία ανώτερα στελέχη της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν και οι επικεφαλής του εκδοτικού ομίλου. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή σε πταισματοδίκη να ληφθούν ανωμοτί (χωρίς όρκο) καταθέσεις για να διερευνηθούν τα αδικήματα της απιστίας από κοινού και κατά μόνας, άπαξ και κατ' εξακολούθηση, με συνολική ζημιά που υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ, καθώς και της ηθικής αυτουργίας από κοινού και κατά μόνας, άπαξ και κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξηγήσεις (που είναι ένα στάδιο πριν από την άσκηση ποινικών διώξεων, χωρίς αυτό να είναι δεδομένο ότι θα συμβεί) αφορούν 87.000.000 ευρώ που ελήφθησαν ως δάνεια το 2006 και την περίοδο 2013-2014, τα οποία από το σύνολο του δανεισμού, που ξεπερνά τα 160.000.000 ευρώ, δεν εξυπηρετούνται ή οι εγγυήσεις που δόθηκαν θεωρούνται επισφαλείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates