.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ & ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ-ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ, ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ...ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥ
Αυτό προκύπτει από τις αλλαγές στα νέα έντυπα φορολογικών δηλώσεων !!!



Δεν φτάνει που μείωσαν την ειδική εισφορά αλληλεγγύης για να πληρώνουν λιγότερα...αλλά έχει κι άλλα!!!Ας δούμε αναλυτικά τους κωδικούς.

Οι αλλαγές στο φετινό έντυπο Ε1 είναι οι ακόλουθες:

Στον πίνακα 2:

Προστέθηκε νέος κωδικός 011-012 που αφορά βουλευτές και ευρωβουλευτές που διαθέτουν ποσά της αποζημίωσης ή των συντάξεων στα κόμματα ή σε συνασπισμούς κομμάτων ώστε αυτά τα ποσά να εκπίπτουν φόρων!

Καταργήθηκε ο κωδικός 011-012 που αφορούσε όσους επιβαρύνονταν με ειδική εισφορά αλληλεγγύης 8% επί του συνολικού εισοδήματος (Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βουλευτές, υπουργοί, γενικοί γραμματείς) και πλέον θα πληρώνουν λιγότερα εως 2.000 ευρώ!

Ενώ στον πίνακα 6 τα εξής:

055–056: Ο κωδικός αυτός αφορά όσους χρηματοδότησαν το 2016 πολιτικό κόμμα ή συνασπισμό. Η ιδιωτική χρηματοδότηση των κομμάτων μέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ εκπίπτει εξ ολοκλήρου από το εισόδημα του φορολογούμενου.

057-058: Συμπληρώνεται από όσους έχουν χρηματοδοτήσει υποψήφιο ή/και αιρετό αντιπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ιδιωτική χρηματοδότηση μέχρι του ποσού των 5.000 ευρώ εκπίπτει εξ ολοκλήρου από το εισόδημα του φορολογούμενου.


Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates