.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΟΙ Λ.ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ι.ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε μετά από μήνυση προμηθεύτριας εταιρείας, η οποία υποστηρίζει ότι παραπλανήθηκε από τη διοίκηση της «Μαρινόπουλος», με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία !!!



Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση του κακουργήματος της απάτης έδωσαν, κατά πληροφορίες, προ δεκαπενθημέρου οι επικεφαλής της «Μαρινόπουλος», κ.κ. Λεωνίδας Μαρινόπουλος και Γιάννης Παντολέων.

Οι εξηγήσεις δόθηκαν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται αναφορικά με τις κινήσεις της «Μαρινόπουλος» λίγο πριν την κατάθεση αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κληθούν προς εξηγήσεις και άλλα πρόσωπα-μέλη της διοίκησης της εταιρείας, καθώς ζητούμενο είναι να διαλευκανθεί πώς προμηθευτές που είχαν διακόψει τη συνεργασία τους με την αλυσίδα των σούπερ μάρκετ, επανεκκίνησαν τις δοσοληψίες λίγες εβδομάδες πριν την κατάθεση αίτησης από τη "Μαρινόπουλος" για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε μετά από μήνυση προμηθεύτριας εταιρείας, η οποία υποστηρίζει ότι παραπλανήθηκε από τη διοίκηση της «Μαρινόπουλος», με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη ζημία.

Πηγές που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, αναφέρουν ότι πρόκειται για αναμενόμενη εξέλιξη,καθώς στην προσπάθεια διευθέτησης των εκκρεμοτήτων της Μαρινόπουλος εμπλέκονται εκατοντάδες προμηθευτές, κάποιοι εκ των οποίων δεν επιθυμούσαν κούρεμα των οφειλών, επομένως περίμεναν ότι θα υπάρξουν τέτοιες κινήσεις.

Επισημαίνουν ότι το σημαντικό είναι να ξεκολλήσουν οι διαδικασίες στη Δικαιοσύνη, για να προχωρήσει η συμφωνία από την οποία εξαρτώνται χιλιάδες εργαζόμενοι.


πηγη: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates