.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 31/01/2019 ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ Η 01/12/2016 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ήταν η ημερομηνία συζήτησης της 1ης Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην οποία συμμετέχουν 960 ενάγοντες δανειολήπτες, όπου οι Τράπεζες ζήτησαν έντρομες την αναβολή της συζήτησης για την 31/01/2019, επειδή δεν είναι έτοιμες να την αντικρούσουν και να δικάσουν !!!
Κυριάκος Τόμπρας : Οι τράπεζες δεν θα είναι έτοιμες όχι το 2019, αλλά ούτε το 2099 !!!



Πρέπει να γράφουμε προτάσεις και αντικρούσεις για 8 χρόνια !!!

Αυτό απάντησαν στον επικεφαλής δικηγόρο του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κο ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ οι δικηγόροι των τραπεζών, όταν αυτός δήλωσε στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι έτοιμο να δικάσει και δεν ζητά καμμία αναβολή !!! 
Οι δικηγόροι των εναγομένων τραπεζών ομολόγησαν σήμερα στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ότι, επειδή όλες οι Ομαδικές Αγωγές του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με τους χιλιάδες ενάγοντες δανειολήπτες, είναι ορισμένες και πρέπει να συνεκδικαστούν, αφού έχουν κοινή ιστορική και νομική βάση και πανομοιότυπο αιτητικό, θα χρειαστούν πολλά χρόνια συγγραφής προτάσεων και αντικρούσεων μέχρι να είναι έτοιμοι να δικάσουν.

Δικαιώνεται για άλλη μια φορά το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Την 31/01/2019 οι τράπεζες, όχι μόνο δεν θα μπορούν ξανά να αντικρούσουν τις εναντίον τους Ομαδικές Αγωγές, αλλά θα βρεθούν αντιμέτωπες και με τις χιλιάδες αποφάσεις που θα έχουν εν τω μεταξύ εκδοθεί επί των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής, οι οποίες μέχρι σήμερα δικαιώνουν τους δανειολήπτες της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ και ακυρώνουν τις εναντίον τους διαταγές πληρωμής, με βάση τη νομική επιχειρηματολογία και το αιτητικό των Ομαδικών Αγωγών, που θα συνεκδικαστούν πλέον, όλες μαζί, την 31/01/2019 !!!

Δεν υπάρχει αντίκρουση στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, επειδή απλά δεν υπάρχει αντίκρουση στην ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΑΓΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ,  ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ,  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΚΩΝ, ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ Σ.Ε.Π.Ε., ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ  (ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΚΩΝ 100%) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ, ΙΣΟΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ  ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟΚΟΥΣ, ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ, ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ.

Τίποτα από όλα αυτά δεν αντικρούεται !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:


Αν υπήρχε αντίκρουση δεν θα δικαιωνόμασταν σε όλες σχεδόν τις εκδικάσεις των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Ούτε θα είχαμε πετύχει να μην υπάρχει σήμερα, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, τις Τετάρτες, στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΡΒΑΣΗ κανενα σπιτι πλειστηριασμοι

   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates