.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ !!!

ΕΧΕΙ "ΒΑΘΕΙΑ" ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Και έχει αποδείξει με ΕΡΓΑ, όχι με λόγια, ότι δεν είναι ρατσίστρια & ξενοφοβική !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Με την πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική, μήπως μπορέσει να βάλει τάξη σ’ αυτή τη χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε. Το πρώην μοντέλο δήλωσε ακόμη ότι θέλει να συνεχίσει τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, τα οποία πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Είπε παράλληλα ότι στο παρελθόν της είχε γίνει πρόταση να πολιτευθεί, αλλά αρνήθηκε, λόγω υποχρεώσεών της στο εξωτερικό. «Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια», πρόσθεσε.

«Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο Οβάλ Γραφείο. Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;», συνέχισε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/h-tzoylia-aleandratoy-skeftetai-na-ginei-prwoypoyrgos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates