.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΡEΕΙ Η ΣΤΕΡΛΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ BREXIT !!! ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ !!!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΡΑΧΜΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/06/e-brexit-2.html




Yποχωρεί έναντι του δολαρίου και του γιεν η στερλίνα, λόγω της συνεχούς αυξανόμενης αβεβαιότητας για την έκβαση του δημοψηφίσματος για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.
Kατρακυλά η στερλίνα
Ο δείκτης μεταβλητότητας που μετρά τις αλλαγές στο νόμισμα έχει χτυπήσει ιστορικά επίπεδα, και μάλιστα τείνει να πλησιάσει σ' εκείνο που είχε σημειωθεί κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008. Και αυτό γιατί οι επενδυτές έχουν τρομάξει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και τις αποδόσεις που δείχνουν αυξημένες τις πιθανότητες του Brexit.
Τη Δευτέρα, η στερλίνα υποχώρησε στο ιστορικότερο χαμηλό των τελευταίων οκτώ εβδομάδων έναντι του δολαρίου και στο χαμηλότερο τριετές έναντι του γιεν.

«Περιμένουμε τις νέες δημοσκοπήσεις για να κινηθούμε πιο επιθετικά απ' ό,τι πριν», είπε ο Χαράλαμπος Πισσούρος, ανώτερος αναλυτής της IronFX Global. «Αν νέες δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν έναν αμφίρροπο αγώνα μεταξύ των δύο εκστρατειών καθώς πλησιάζουμε την ημέρα της ψηφοφορίας, και με δεδομένο ότι το αποτέλεσμα είναι πιθανόν να είναι ακόμη πιο αβέβαιο, είναι πιθανό η μεταβλητότητα στη στερλίνα να διαφοροποιηθεί περαιτέρω», κατέληξε.
Πηγή: Φόβοι παγκοσμίως γιατί «φουντώνει» το Brexit -Γκρεμίζεται η στερλίνα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/272059/fovoi-pagkosmios-giati-foyntonei-brexit-gkremizetai-i-sterlina#ixzz4BZ4YXPG8

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates