.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ, ΜΗΝΥΣΤΕ & ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αν καταθέσετε εναντίον τους αγωγή αποζημίωσης, τους παίρνετε τουλάχιστον 5.000 ευρώ, που στις μέρες μας λύνουν πολλά προβλήματα !!!



Είχα γράψει πριν από μέρες για την εμπειρία μου από μία εισπρακτική, που εκροσωπούσε την Eurobank και εκπρόσωποι της με αναίδεια και αδιακρισία μου έκαναν ερωτήσεις για τη σύνταξη του πατέρα μου και για το αν δουλεύω με "μαύρα". Σήμερα μου ήρθε αυτή η συστημένη επιστολή με την οποία η τράπεζα ζητά συγγνώμη για τις ερωτήσεις και την παρενόχληση απο την εισπρακτική, η οποία προφανώς σταμάτησε να μεενοχλεί, από τότε που τους είπα ότι όλα αυτά είναι παράνομα και θα καταγγελθούν. 
Η επιστολή ξεκινά λέγοντας ότι αυτή η επιστολή είναι απάντηση- απολογία για ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Καταλαβαίνετε λοιπόν όλοι ότι πρέπει να μιλάμε, πρέπει να δημοσιοποιούμε τις αυθαιρεσίες των εισπρακτικών και των τραπεζών, δεν πρέπει να εξαντλούμαστε στο να ρίξουμε απλώς ένα καντήλι στον υπάλληλο που τηλεφωνεί. Ακόμα και σήμερα έχουμε από το νόμο δικαιώματα και κυρίως έχουμε δικαίωμα να προστατεύουμε την αξιοπρέπεια μας και την προσωπική μας ζωή. Δημοσιοποιείστε λοιπόν, έστω στα social media. Έχει αποτέλεσμα!

ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154412493488641&set=a.135564583640.101380.687498640&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates