.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΤΑΓΜΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΚΟΛΑΓΟΝΟ ΜΟΝΟ !!! ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ !!!

ΠΑΡΤΙ ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
Μια ματιά στα προφίλ στο facebook των διοργανωτών της «αυθόρμητης» και «αχρωμάτιστης» συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα (15/6) είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η χορηγούμενη διαφήμιση από το site του Γιώργου Μουρούτη !!!



Μεταξύ των διοργανωτών, όπως σας ενημερώσαμε σε παλαιότερο άρθρο, είναι και ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης, γνωστός από τις διαφημίσεις προϊόν κολλαγόνου.

Τις τελευταίες ώρες και ενώ οι διοργανωτές έχουν αρχίσει ένας ένας να αποχωρούν, είδε το φως της δημοσιότητας ο διορισμός του «Mr. Κολλαγόνο» το 2011 στο υπουργείο Παιδείας επί εποχής Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία έμεινε στην ιστορία για την παράδοση ύλης σε DVD– αντί για βιβλία – στους μαθητές.

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως ο μέχρι πρότινος αεροσυνοδός της Ολυμπιακής διορίστηκε στο υπουργείο Παιδείας, στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, με ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ σε ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ θέση, η όποια μάλιστα όταν θα έφευγε ο Τσουκαλαδακης, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ.





Η είδηση του διορισμού του έφερε, όπως προαναφέραμε, αποχωρήσεις στην «χρυσή» ενδεκάδα των διοργανωτών και πλέον έχουν μείνει μόλις επτά.Δηλαδή από ομάδα ποδοσφαίρου έχουν γίνει ομάδα χάντμπολ και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει και συνέχεια, μιας και η ανταπόκριση του κόσμου – μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις – μόνο θετική δεν είναι…

Πλέον η ομάδα των διοργανωτών – μετά και την αποχώρηση των Ethan Quinn Tēsla, Σοφία Κορφιά, Elia Zervou, Evaggelos Hatzispiroglou αποτελείται από τους:
Iskár Azif
Γιάννης Πουλάκης
Stamatina Stamatakou
Panagiotis Kostoulas
Fotis Sarantopoulos
George Athanatios Tsoukaladakis
Thanassis Chimonas

πηγη
http://www.altsantiri.gr/parapolitika/filloroi-paratithite-meta-tin-apokalipsi-diorismou-tou-mr-kollagonou-sto-ip-pedias/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates